Lašišos ir porų pyragas su krapais ir grūdėtosiomis garstyčiomis Pereiti į pagrindinį turinį

Lašišos ir porų pyragas su krapais ir grūdėtosiomis garstyčiomis

2013-05-07 18:48
Lašišos ir porų pyragas su krapais ir grūdėtosiomis garstyčiomis
Lašišos ir porų pyragas su krapais ir grūdėtosiomis garstyčiomis / Beatos Nicholson asmeninio archyvo nuotr.

„Man jau seniai ne naujiena, kad lietuviai pamėgo įvairius mėsos ir sūrio pyragus. Būtent pikantiškų kepinių stalas buvo greičiausiai iššluotas per mano „Kepinių knygos„ pristatymą, jį teko pildyti net tris kartus... Aš pati be tokių pyragų neįsivaizduoju vasaros ar tiesiog didesnio draugų ar giminių susibūrimo. Jie yra nepamainomi išvykose, vakarėliuose ar galų gale pietums. „Kepinių knygoje“ pateikiu 3 skirtingus pyragų variantus, o šioje video pamokoje gaminsime visų metų laikų favoritą – lašišos ir porų pyragą su krapais ir grūdėtosiomis garstyčiomis", - sakė kulinarė Beata Nicholson.

Lašišos ir porų pyragas su krapais ir grūdėtosiomis garstyčiomis

Jums reikės:

200 g miltų;

100 g atšaldyto sviesto;

4–5 šaukštų šalto vandens;

Druskos;

Įdarui reikės:

1 poro;

40 g sviesto;

150 g  rūkytos lašišos;

150 ml pieno;

2 kiaušinių;

3 šaukštų grietinės;

1 kupino šaukšto grūdėtųjų garstyčių  (galima mažiau, jei nemėgstate garstyčių);

Saujos krapų

Taigi pirmajai pamokai pasiruošiam šiuos produktus ir kimbam į gamybą – pamoką rasite čia:

Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų