Portalas sveikata.diena.lt šiandien siūlo pasigaminti gardžių krevečių salotų su vyšniomis ir avokadu, kurioms reikės:
saujos vyšnių;
svogūno;
virtų krevečių be kevalo (dėkite tiek, kiek norite. Tai priklauso nuo skonio);
5 salotų lapų;
5 šaukštų alyvuogių aliejaus;
avokado;
šaukštelio vyno acto;
šaukštelio medaus;
prieskonius rinkitės pagal skonį;
Išimkite iš vyšnių kauliukus. Tuomet susmulkinkite svogūną bei avokadą. Į salotinę įtieskite salotų lapus, sudėkite krevetes, sumaišykite su vyšniomis, svogūnais ir avokado gabaliukais. Užpilkite viską padažu, kurį pagaminsite sumaišę vyno actą, medų ir prieskonius (paprastai maišoma su juodaisiais pipirais ir šiek tiek druskos)
Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].
Naujausi komentarai