Karštos bandelės – visiems

Karštos bandelės – visiems

2009-09-26 23:59
Svarbiausia: naujosios parduotuvės vadovai tikisi, kad klientai įvertins jų kepinių skonį.
Svarbiausia: naujosios parduotuvės vadovai tikisi, kad klientai įvertins jų kepinių skonį. / Jūratės Žuolytės nuotr.

Smagu rytą pradėti su karšta bandele ir puodeliu kavos. Dar smagiau, kad atsiranda vietų, kuriose tokiu ritualu gali mėgautis visi.

Neseniai Antakalnyje pradėjo veikti nedidelė parduotuvė-kepyklėlė "Karštos bandelės" (Antakalnio g. 43), kuri džiugina ne tik gardžiais kepiniais, bet ir nedidelėmis kainomis.

Daugelis bandelių čia kainuoja kiek daugiau nei litą, taip pat galima paragauti įvairių pyragų ar sausainių. Norintiems pasėdėti ir paplepėti su draugais pastatyti keli staliukai. Ne prabangu, tačiau paprasta, švaru ir jauku. Tiesa, čia galima nusipirkti ne tik konditerijos gaminių. Už 2,5 lito galite paragauti dienos sriubos ar košės, už 3 litus – blynelių su skirtingais įdarais.

Neseniai atidarytą parduotuvę jau pamėgo aplink esančių mokyklų moksleiviai, kurie suguža čia per ilgesnes pertraukas, netoli įsikūrusių įstaigų darbuotojai.

"Turbūt dėl to, kad dabar sunkmetis, žmonės renkasi pirmiausia tai, kas pigiausia. Pasikalbame su žmonėmis, nemažai tokių, kuriems ir 1,2 lito už bandelę yra per brangu, jie perka už 90 centų, net jei šios jiems ne taip patinka. Todėl nors mums sunku išsilaikyti, kainas vėliau kelsime nebent labai nedaug – po kokius 10 centų už bandelę", – žadėjo "Karštų bandelių" direktorė Andžela Makevičienė.

Rytais parduotuvėje kartais galima gauti dar pigesnių vakarykščių bandelių. "Tačiau jų būna labai nedaug – po dešimt ar penkiolika. Kartais kaip tik atsitinka taip, kad nespėjame kepti, viską išperka", – šypsojosi parduotuvės vadovė.

Dabar verslą pradėjusios moters tikslas – kad žmonės patys paragautų ir įsitikintų, jog jų siūloma produkcija tikrai gera. "Gaminame tik iš natūralių produktų, nededame jokios chemijos, viskas kaip namie", – tikino ji.

Kad ir kada ateitumėte, parduotuvėje visuomet rasite dar šiltų arba net karštų bandelių. Kepėja jas kepa nedideliais kiekiais čia pat esančioje krosnyje, kad jos nespėtų ataušti. "Kitiems žmonėms patinka tiesiog stovėti ir žiūrėti, kaip kepėja jas ruošia, mes nieko neslepiame", – juokėsi A.Makevičienė.

Antakalnio kepyklėlė dirba visiems patogiu laiku – nuo 7.30 iki 20 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų