Gaminkime sveikai: avižinių dribsnių sausainiai Pereiti į pagrindinį turinį

Gaminkime sveikai: avižinių dribsnių sausainiai

2013-04-25 15:26
Gaminkime sveikai: avižinių dribsnių      sausainiai
Gaminkime sveikai: avižinių dribsnių sausainiai / Shutterstock nuotr.

Portalas sveikata.diena.lt šiandien siūlo pasigaminti naminių avižinių dribsnių sausainių, kuriems reikės:

100 g avižinių dribsnių;

200 g miltų;

0,75 stiklinės cukraus;

100 g margarino;

2 kiaušinių;

šaukštelio kepimo miltelių;

šaukštelio geriamosios sodos;

Galite pridėti ir razinų, džiovintų vaisių;

Į su tryniais išsuktą margariną sudėkite su miltais ir kepimo milteliais sumaišytus avižinius dribsnius ir cukrų. Kiek vėliau sudėkite ir iki putų išplaktus baltymus, sodą. Jei tešla per kieta, pridėkite truputį grietinės. Paruoštą tešlą plonai iškočiokite, išspauskite iš jos skritulėlius ir kepkite karštoje orkaitėje, kol gražiai pagels. Skanaus!

Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų