Portalo kauno.diena.lt skaitytojas ir jaunasis kulinaras Paulius Strasevičius šiandien siūlo pasigaminti gardžių keptų krevečių, kurios puikiai tiks skanauti su ryžiais ar salotomis.
Nulupkite nuo krevečių kiautą, tačiau palikite uodegą, nes iškepusi ji tampa traški ir skani. Nuplaukite krevetes ir gerai patikrinkite, ar jos švarios. Pakepinkite krevetes keptuvėje ant įkaitinto aliejaus. Taip kepkite apie 3 min., kad abi krevečių pusės būtų gerai iškepusios. Kepdami apibarstykite mėgstamais prieskoniais, kurie tinka jūros gėrybėms. Krevetės turi įgauti raudoną spalvą.
Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].
Naujausi komentarai