Šiandien portalo kaunodiena.lt skaitytojas ir jaunasis kulinaras Paulius Strasevičius siūlo pasigaminti gardžios čili sriubos, kuriai reikės(2-3 porcijoms):
nedidelio svogūno;
400 g jautienos faršo;
4 didelių pomidorų;
čili prieskonių;
200 g aštraus pomidorų padažo;
skiltelės česnako;
vieno čili pipirio;
fermentinio sūrio;
Visų pirma pomidorus užpilame verdančiu vandeniu ir nulupame jų odelę. Svogūną ir faršą pakepame (faršas turi paruduoti). Tuomet į puodą dedame česnako skiltelę, pomidorus, čili pipirą ir viską sutriname. Kiek vėliau į tą patį puodą dedame faršą su svogūnu ir užpilame pomidorų padažu. Dedame ant viryklės ir verdame 15min. Tuomet pridedame čili prieskonių, kelis žiūpsnelius druskos bei pipirų. Patiekiame dubenelyje apibarsčius tarkuotu sūriu. Galite papuošti žalumynais. Skanaus!
Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].
Naujausi komentarai