Dvyliktojo gimtadienio proga "Čili" sumanė išbandyti naujovę – klientams pasiūlyti kitokius, sveikesnius picų pagrindus iš nesijotų rupių miltų.
"Esame lyderiai ir norime tokie išlikti, todėl nutarėme, kad dvyliktasis gimtadienis – puiki proga pasiūlyti ką nors, ko Lietuvoje iki šiol nebuvo", – sakė bendrovės "Čili Holdings" rinkodaros vadovas Vytis Venslauskas.
Šį naujovišką picos pagrindą maisto technologai kūrė keletą mėnesių. Jis ypatingas tuo, kad rupūs miltai, skirtingai nei įprastiniai, nėra sijojami, juos malant nenuvaloma luobelė, kurioje yra gemalai, sėlenos ir kitos naudingosios medžiagos. Malant miltus specialiomis akmeninėmis girnomis išsaugomos maistinės savybės ir natūralus skonis.
Pirkdami picą "Čili" galėsite pasirinkti: norite išbandyti naują pagrindą ar liksite ištikimi senajam. Abiejų kainos vienodos. Skonis taip pat mažai skiriasi. "Čili" atstovai teigia, kad naujasis picos pagrindas – puiki išeitis tiems, kurie laikosi dietos ar kuriuos kankina žarnyno bėdos.
"Pamenu, kai buvo atidaryta pirmoji "Čili" picerija mediniame namelyje, kur dabar stovi prekybos centras "Europa". Čia nusidriekdavo didžiulės eilės. Dabar, praėjus dvylikai metų, "Čili" tarsi išgyvena paauglystę. Tikime, kad didžiausi dalykai jos dar laukia ateityje", – kalbėjo V.Venslauskas.
Naujausi komentarai