„Samsung“ ruošia naują lusto versiją: nepastebėjo jokio skirtumo tarp esamo „Exynos 5 Octa” ir „Snapdragon 600”

  • Teksto dydis:

Daugelis žino, jog „Samsung“ jau kuris laikas turi aštuonių branduolių „Exynos 5 Octa” lustą. Na, jis iš esmės yra keturių branduolių, nes keturi branduoliai skirti paprastoms užduotims taupant baterijos syvus, o kiti keturi - spartai. Visgi šios savybės tiesiog neužtenka.

Kad „Octa“ magija kol kas neveikia, rodo ir „Samsung Galaxy S IV“ išmanieji telefonai, kuriuose dažniausiai sukasi ne pačių „Samsung“ procesorius, o „Qualcomm“ siūlomas „Snapdragon 600”. Pietų Korėjos kompanija nebūtų elektronikos gigantas, jei nenorėtų visko savo. Per oficialių „Twitter“ puslapį buvo pareikšta, jog jau kitą savaitę mes sužinosime apie naują „Exynos 5 Octa” lustą.

Žinoma, oficialios informacijos nėra jokios, bet naujasis „Exynos 5 Octa” nuo esamo „Exynos 5410” turėtų skirtis keletu dalykų. Visų pirmiausia „Samsung“ veikiausiai pasiūlys sparčiojo 4G LTE ryšio palaikymą, o toliau bus kariaujama su „Snapdragon 800” padidinus naujojo „Eyxons 5 Octa” serijos atstovo dažnį. Galimas dalykas tas, jog naująjį lustą išvysime jau rugsėjį „Galaxy Note III“ įrenginyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių