„Apple“ ketina pristatyti naujos kartos nešiojamųjų kompiuterių

  • Teksto dydis:

JAV technologijų kompanija „Apple“ jau greitai gali pirmą kartą per ketverius metus iš esmės atnaujinti nešiojamųjų kompiuterių „MacBook Pro“ liniją, remdamasi gerai informuotais šaltiniais skelbia naujienų agentūra „Bloomberg“.

Skelbiama, kad naujieji įrenginiai bus plonesni, juose atsiras jutiklinė funkcinių klavišų panelė virš jutiklinio valdiklio, taip pat juose bus gerokai galingesnis grafinis procesorius, teigia šaltiniai.

Jų teigimu, naujų nešiojamųjų kompiuterių pristatymas veikiausiai įvyks po rugsėjo 7-osios, kuomet, kaip atskleidė keli šaltiniai, „Apple“ pristatys naujų išmaniųjų telefonų ir išmaniųjų laikrodžių.

Analitikai mano, kad naujasis miniekranas su jutikline panele taps pagrindiniu naujos kartos kompiuterių akcentu, nes tai supaprastins darbą naudojant sparčiąsias klavišų kombinacijas, taip pat leis kompanijai pridėti naujų funkcinių klavišų atnaujinant programinę įrangą, o ne pačius įrenginius.

Veikiausiai naujuose kompiuteriuose bus įdiegta ir pirštų atspaudų atpažinimo technologija, kuri jau naudojama naujausiuose „iPhone“ modeliuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių