V. Budraitytė ir V. Lobačiuvienė atskleidė 2021-ųjų paslaptis

  • Teksto dydis:

Neretai sakoma, kad moterys turi raganiškų galių – vienos numato ateitį pažiūrėjusios žmogui į akis, kitos gi žino, kas bus, pažvelgusios į dangų. Būdų pažinti ateities paslaptis yra daug, tačiau tai gali vienetai. 

Šį sekmadienį 10 val.  TV3 laidos „Pasaulis apie moteris“ žiūrovų lauks intriguojantis pokalbis su ypatingų galių turinčiomis moterimis – vyriausiąja Lietuvos ragana Vilija Lobačiuviene ir žymiąja astrologe bei būrėja Vaiva Budraityte.

Laidos vedėjos Kristinos Rimienės pašnekovės atskleis, ko tikėtis ateinančiais metais – V. Budraitytė papasakos, kas laukia visų dvylikos zodiako ženklų, o V. Lobačiuvienė patars, kaip sutikti šiuos Naujuosius metus ir ko reikėtų vengti, norint pritraukti sėkmę. 

Vietoj kailinių – nauji puodai

Būrėja Vaiva pradžiugins laidos žiūroves – joms ateinantys metai turėtų būti geresni nei vyrams, tačiau ir jie turės kuo džiaugtis, nes ateinantis Jautis yra labai taupus, todėl moterys neturėtų nustebti, jei dovanų gaus ne naujus kailinius, o... puodų rinkinį.

Žiūrovės sužinos ne tik tai, kodėl kailinius ir deimantus pakeis puodai ir samčiai, bet ir tai, kokių spalvų ir kodėl reikėtų vengti sutinkant Naujuosius metus – būrėja Vaiva atvirai papasakos, ką gi reiškia ateinantys jaučio metai.

Jautis yra labai taupus, todėl moterys neturėtų nustebti, jei dovanų gaus ne naujus kailinius, o... puodų rinkinį.

Astrologė atskleis ir tai, kas laukia kiekvieno Zodiako ženklo – jei manote, kad po Jaučio ženklu gimusieji bus ateinančių metų karaliai – klystate, jiems prireiks įgimto darbštumo ir atkaklumo, kad nugalėtų.

2021-ųjų prognozė kiekvienam Zodiako ženklui

Laidos žiūrovės sužinos, ko tikėtis iš ateinančių metų, kaip elgtis, kad jie būtų sėkmingesni ir palankesni – laidos viešnia Vaiva turi ką pasakyti kiekvienam Zodiako ženklui.

Po Avino ženklu gimusios moterys ateinančiais metais jausis pakylėtos, Dvynių ženklo žmonės pagaliau galės lengviau atsikvėpti – būrėja jiems numato visai neblogus metus, o po Vėžio ženklu gimusiųjų laukia naujų galimybių metas.

Puošniosios Liūtės kitąmet turėtų būti atsargesnės, Mergelėms seksis, nes jos, anot Vaivos, galų gale išmoks svajoti, o tai leis išpildyti joms slapčiausias svajones.

Po trejų metų apribojimų Svarstyklių laukia šviesus metas – vieni didžiausių gyvenimo sunkumų liko už nugaros. Tokia prognoze itin apsidžiaugs pati laidos vedėja K. Rimienė.

Skorpionėms ateinantys metai nebus patys lengviausi, juk jos turės išmokti paklusnumo, Šaulės pasijus sėkmingesnės, o amžinai viskuo nepatenkintos Ožiaragės atsigaus ir mėgausis gyvenimu.

Vandenių laukia permainų metai, o meniškosioms ir jautriosioms Žuvims metai ir toliau bus labai palankūs. 

Druska, burtai ir sėkmė

Jau nuo seniausių laikų žmonės tikėjo, kad burtai gali paveikti žmones, gamtos jėgas bei numatyti ateitį. Apie burtų jėgą ir paslaptis laidos žiūrovams papasakos vyriausioji Lietuvos ragana V. Lobačiuvienė.

„Kokie bebūtume racionalūs, vis tiek išlieka poreikis pažvelgti už tos širmos, kuri vadinasi ateitimi. Smalsauti, pažvelgti, kas laukia ateityje, iš kitos pusės – kaip beneigtumėm, kad tai yra išmislas, vaikų žaidimai, bet kiekvienas nori sužinot, gal aš galiu prisidėti prie to, kad pritraukčiau sėkmę“, – teigia laidos viešnia.

Vyriausioji ragana Vilija atskleis laidos žiūrovėms, ką reikėtų turėti savo rankinėje pasitinkant sidabrinio, metalinio jaučio metus, ką įsidėti į savo stalo stalčių, kad metai būtų kuo geresni ir kokį gėrimą, pritraukiantį sėkmę, gerti Naujųjų metų išvakarėse.

Ji taip pat pasakys laidos žiūrovams paprastą receptą, galintį padėti prisišaukti sėkmę ir atsikratyti nesėkmių. Ateinantys metai, anot Vilijos, netinkami skubotiems sprendimams, ypač liečiantiems santykius.

„Šie metai nėra palankūs jausmams arba emocijoms, tai – santūrumo metai“, – teigia Vilija, duosianti laidos žiūrovams daug vertingų patarimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pačios susidėjusios

Pačios susidėjusios portretas
Vis keičia vyrus,iš kitų moterų nuviliojusios, vaikai irgi be pirmų santuokų, kitiems gyvenimus gadina raganavimais. Kas susideda su raganomis,tai iki n kartos nesiseks visai giminei. Bėkim nuo jų.

Ką padarė kapitalistai

Ką padarė kapitalistai portretas
Komentaruose matau tik pinigų norą, dėl jų turbūt ir gerklė perkastumet, t.p ir darbe ir visur elgetes. Tokia va mūsų LT. Žiauru žmonės nuzmogejo.

Matau

Matau portretas
Galečiau pasakyti ir apie Matijošaičio gyvenimą, nėra taip gražu ,kaip rodoma žmonėms laidose.Ir Irenos mirtis klastinga. Tegul būna taip kaip nutarta šeimos,nes pakeisti nieko negalima.Nebus džiaugsmo iš tų dvarų ir didelių pinigų, taip.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

Daugiau straipsnių