Renginiai pagal Zodiako ženklą: kas kam patinka?

  • Teksto dydis:

Bilietas į renginį – puiki dovana ir senam, ir jaunam, ir artimam giminaičiui, ir mylimam draugui. Tačiau renginių pasiūla, ypač didžiuosiuose šalies miestuose, tokia didelė, kad kitam asmeniui išrinkti tinkamiausią ir įdomiausią renginį lengva ne visada. Šiuo metu bilietų į daugiau nei 2 tūkst. renginių siūlanti bilietų platinimo bendrovė „Tiketa“ pasidalino mintimis apie tai, kokius renginius reikėtų rinktis pagal žmogaus Zodiako ženklą.

AVINAS

Ugningas, judrus, impulsyvus ir ryžtingas. Po šiuo ženklu gimusiems asmenims patiks renginiai, kuriuose daug veiksmo, kvepia nuotykiu ir avantiūra, netrūksta įtampos ir greičio. Pavyzdžiui, pirmą kartą Lietuvoje rodomas septynių geriausių pasaulio magų šou „The Illusionists: Direct From Broadway“ ar pasaulį pakerėjęs Brodvėjaus miuziklas „Čikaga“.

JAUTIS

Šio ženklo atstovai mėgsta pastovumą, jiems svarbus saugumas, jie jausmingi ir išdidūs. Jiems patinka viskas, kas susiję su istorija ir tikrais faktais, tačiau jie mėgsta ir kriminalus. Jie bus patenkinti dovanų gavę bilietą į istoriniais įvykiais paremtą spektaklį, miuziklą ar net nostalgiją keliantį koncertą. Rusišką muziką mėgstantys jaučiai apsidžiaugs po eglute radę bilietą į vieno populiariausių Rusijos dainininkų G. Lepso koncertą. Jiems patiks apsilankyti S. Dariaus bei S. Girėno drąsą atskleidžiančiame miuzikle „Lituanica“ ar O. Koršunovo režisuotame spektaklyje „Tartiufas“.

DVYNIAI

Tai labai komunikabilus, socialus, pozityvus ir linksmas ženklas, tad jam ypač patiks renginiai, į kurių siužetą įtraukiamas žiūrovas, renginiai, kuriuose pučia permainų vėjai. Be to, šio Zodiako ženklo atstovai dievina nestandartinius, nekomercinius renginius. Kvieskite dvynius į šokio festivalį „Naujasis Baltijos šokis“ ar elektroninės muzikos virtuozų „Beissoul & Einius“ koncertą.

VĖŽYS

Bene pats jausmingiausias ženklas, todėl jam patiks viskas, kas alsuoja romantika ir kalba apie jausmus: nesvarbu, ar tai romantinė drama, ar baladžių vakaras. Jei dar pavyks ir ašarą išspausti, vėžys bus įsitikinęs, kad tai pats geriausias vakaras. Vėžiui įtiksite padovanoję bilietą į jausmingosios Jazzu koncertinio turo „Welcome“ pasirodymą ar melodraminę operą „Paryžiaus katedra“.

LIŪTAS

Didingas, ambicingas ir impozantiškas – toks yra liūtas. Šio ženklo atstovams patiks renginiai, kuriuose gausu specialiųjų efektų ir kurie kvepia fantastika. Rinkitės populiariosios kultūros renginį „Comic Con Baltics“, kur netrūksta nei fantastikos, nei anapusinio pasaulio, nei, žinoma, efektų. Muziką mėgstančiam liūtui patiks apsilankymas muzikinio projekto „X faktorius“ superfinale ar visai šeimai skirtame spektaklyje „Žvaigždžių opera“.

MERGELĖ

Tai dar vieni apie tikrus įvykius pasakojančių renginių mėgėjai, tačiau tai moteriškas ir jautrus ženklas, tad šio ženklo atstovas mieliau rinksis istorinių asmenybių meilės istoriją, o ne karo žiaurumus. Su dideliu malonumu mergelė stebės V. Ganelino spektaklį „Velnio nuotaka“ ar operą „Geros dienos!“.

SVARSTYKLĖS

Geriausiai šio ženklo atstovus apibūdina žodžiai „Aš svarstau“. Tai galioja ir renkantis renginį – svarstyklėms apsispręsti sudėtinga, tad juos galima pamatyti labai skirtinguose renginiuose. Viskas priklauso nuo tos dienos nuotaikos. Visgi, reikėtų nepamiršti, kad svarstyklės – meniškos sielos intelektualai. Sužavėkite juos bilietu į A. Mamontovo koncertą ar pagal A. Čechovo dramą pastatytu spektakliu „Trys seserys“.

SKORPIONAS

Dievina viską, kas kelia kraupiausius jausmus, įtampą ir sužadina aštriausias fantazijas. Paslaptis – jų burtažodis. Tad jam tikrai patiks įtampos ir kovos kupinas tarptautinis turnyras „Bushido KOK 2019“ ar legendinio M. Teodorakio baletas „Graikas Zorba“ bei garsieji „Boni ir Klaidas“.

ŠAULYS

Laisvę dievinantys smalsieji šauliai mėgsta gerai praleisti laiką, todėl juos reikėtų kviesti į renginį, kuriame nereikės laužyti galvos bandant įminti metaforų. Tiks viskas, kur tvyro gera nuotaika ir neblėsta energija. Be to, tai pats sportiškiausias Zodiako ženklas, tad jį nudžiuginsite bilietu į mėgstamos krepšinio komandos rungtynes. Šauliui taip pat patiks humoro šou/spektaklis „Buvusių moterų reikalai 3“, jis puikiai jausis ir Karklės muzikos festivalyje.

OŽIARAGIS

Šio ženklo atstovai – mylintys ir jautrūs, tad jiems patiks bet koks romantika alsuojantis renginys su laiminga pabaiga. Be to, ožiaragiai mėgsta įsitraukti į procesą, tad jiems patiks renginiai, turintys tęsinį. Pasiūlykite jam apsilankyti jubiliejiniame Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro gimtadienio ar ukrainiečio O. Vynnyko koncerte, išvysti P. Čaikovskio operą „Pikų dama“.

VANDENIS

Šio ženklo atstovai – ryškios asmenybės, tad to jie tikisi ir iš pramogų. Jiems patinka įtemptas siužetas, paslėptos detalės ir nutylėjimai. Jiems patinka pasukti galvą ir išsiaiškinti kūrėjų užmojus. Neprašausite, jei įteiksite jam bilietus į V. Bareikio režisuotą spektaklį „Hamletas“ ar G. Puccinio operą „Bohema“.

ŽUVYS

Tai dvasingas ir jautrus ženklas, nevengiantis idealizuoti pasaulio. Tad jam patiks renginiai, kuriuos geriausiai apibūdina vienas žodis – gražu. Bet kurią žuvį po kojomis parklupdysite, jei įteiksite jai bilietą į magišką „Cirque du Soleil“ šou „Toruk – the First Flight“. Šio ženklo atstovai bus laimingi apsilankę ir „Lemon Joy“ koncerte, o jei jie turi vaikų, pakvieskite visą šeimą į „Disney On Ice“ šou „Stebuklinga pasaka“. Geriausios ir gražiausios emocijos garantuotos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jautis

Jautis portretas
G.Leps'a dievinu, bet Koršunovas... Mačiau tris spektaklius. Atsikankindavau iki pirmo veiksmo pabaigos ir namo. Gruodžio 7d. iškankinau Koršunovo ,, Rusų romano" pirmą dalį ir išėjau palikusi užpipintus Koršunovo meno žiūrovus. Labai džiaugiuosi, kad jeigu nepatinka tai galiu drąsiai sakyti. Vat tokie tie jaučiai.

Ožiaragis

Ožiaragis portretas
ĮDOMU?!? Paminėti renginiai į kuriuos bilietai dar neišpirkti . Gaila tų, kuriems draugai pagal šį "horoskopą" suteiks siūlomą "malonią pramogą" . Nors esu ožiaragis apsiverkčiau, jei gaučiau bilietus į jubiliejinį Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro gimtadienio ar ukrainiečio O. Vynnyko koncertą,arba P. Čaikovskio operą „Pikų dama“.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 6 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 6 d.)

    AVINAS. Neaptarinėkite su visais savo sumanymų, būkite paslaptingesni. Venkite triukšmingų renginių. Geriau jausitės ir mažiau pralošite, jeigu dažniau pabūsite vieni su savo mintimis. Tausokite sveikatą. JAUTIS. Nuo pat ryto tikėtini...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 5 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 5 d.)

    AVINAS. Daryti įtaką besiklostančioms aplinkybėms bus nelengva. Pajusite jėgų trūkumą. Galbūt prireiks pagalbos. Meilės santykiuose nuoširdžius jausmus šiek tiek slopins abejonės, tačiau aistra dėl to nesusilpnės, veikiau – a...

Daugiau straipsnių