Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 26 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė lapkričio 26-ajai, antradieniui.

AVINAS. Jeigu šiuo metu esate kelionėje arba mezgate internetines pažintis, jūsų laukia stiprūs įspūdžiai. Į vakarą vis daugiau filosofuosite ir stebinsite pašnekovus savo požiūriu bei iškalba.

JAUTIS. Šiandien būsite nusiteikę pokalbiams apie okultinius dalykus, psichologiją, erotiką. Tikriausiai ką nors iš pašnekovų rimtai sužavėsite. Tikėtinas jaudinamas pasimatymas.

DVYNIAI. Neblogai seksis tvarkytis darbe ir namuose. Svarbu paisyti antrosios pusės poreikių, jeigu norite gerų santykių, meilės. Galite padaryti sprendimą aktualiu klausimu arba naudingai patarti antrajai pusei.

VĖŽYS. Regis, šios dienos situacija neleis atsipalaiduoti, reikalaus dalykinio susikaupimo, pareigingumo. Kita vertus, būsite nusiteikę susitikimui su jums patinkančiu asmeniu ir apie tai svajosite.

LIŪTAS. Iš ryto gali kiek streikuoti virškinimo sistema arba rūpesčių kels namiškiai. Neimkite giliai į širdį nereikšmingų dalykų. Venkite nemalonių diskusijų. Popiet užplūs romantiškos nuotaikos, padaugės entuziazmo, kūrybingumo.

MERGELĖ. Ši diena skatins užbaigti kai kuriuos šeimai svarbius reikalus, išspręsti nuosavybės klausimus ir pan. Tai, ką planuosite vakare, turės tendenciją pildytis. Kurkite tik pozityvius planus, skleiskite meilę, draugiškumą.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai dėmesį nukreipsite į nuosavybę, verslą, pinigus ir su jais susijusius reikalus. Galbūt pasiseks, jeigu komplimentais, dovanomis sieksite dominančio asmens palankumo, atleidimo.

SKORPIONAS. Šiandien jausite emocinį ir fizinį pakilimą. Diena turėtų būti produktyvi. Galite gauti informacijos, jums asmeniškai teikiančios vilčių ištaisyti kai kurias klaidas, praturtėti ar kt.

ŠAULYS. Iki pietų galite nekaip jaustis, tarsi jums labai trūktų poilsio. Popiet nebebūsite tokie inertiški ir atsiriboję, tačiau nuotaikos kaitaliosis, stigs vidinės harmonijos, kurio iš jūsų visi taip tikisi.

OŽIARAGIS. Iki pietų seksis tvarkyti kasdienius reikalus, palaikyti įprastinius pokalbius, o vėliau pajusite, kad jums reikia ramybės. Galite suvokti apribojimus ir kai kurių planų nerealumą. Geriau bus, jeigu nepuoselėjote didelių ambicijų.

VANDENIS. Regis, noriai gvildensite profesines ir visuomenines problemas, Pokalbiai su pažįstamais žmonėmis, svetimos patirties įvertinimas leis geriau susivokti noruose ir tiksluose. Popiet galite atsidurti draugų kompanijoje, susitikti su naujais pažįstamais.

ŽUVYS. Regis, būsite nusiteikę praktiškai planuoti aktualius reikalus. Uoliai padirbėkite darbe, kad neliktų nebaigtų skubių darbų. Tuomet ir nuotaika bus geresnė, ir sėkmės daugiau. Vakare, prasidedant mėnulio jaunačiai, ypač svarbu būti pozityviems.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių