Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 15 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė gegužės 15-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Šiandien stokosite energijos, objektyvumo ir apdairumo. Užuot kaltinę save ar kitus dėl nenusisekusio reikalo, paieškokite išeities, pamąstykite. Tiktų užsiimti menine kūryba. Saugokite sveikatą.

JAUTIS. Nuo pat ryto jums rūpės kolektyviniai reikalai, draugų problemos, visuomeninė situacija. Pasijusite svarbiais bendruomenės ar grupės nariais. Neprižadėkite per daug, nes bus nelengva išpildyti.

DVYNIAI. Iš pat ryto teks kibti į darbus. Pasistenkite nesielgti impulsyviai ir nesukelti avarinės situacijos, gaisro. Visi darbai seksis žymiai geriau, jeigu būsite santūresni.

VĖŽYS. Intelektinio aktyvumo ir galimybių pasireikšti šiandien jums netrūks. Galbūt teks daugiau bendrauti su bendramoksliais, pažįstamais. Noriai dalinsitės prisiminimais, žiniomis, filosofuosite.

LIŪTAS. Iš ryto gauta informacija gali sukelti nerimo. Jums teks paskubėti, jeigu turite sumokėti būtinas įmokas, mokesčius, deklaruoti pajamas ar pan. Versle rizikuokite tik protingai pasverdami kiekvieną žingsnį.

MERGELĖ. Tikriausiai svarbūs bus konkurencijos klausimai. Sieksite įveikti priešininkus ar bent jau nenusileisti stipresniems. Regis, jums padės pažįstami žmonės, gerbėjai.

SVARSTYKLĖS. Galima ūmi sveikatos problema arba įvykis, susijęs su naminiu augintiniu. Apie darbą taip pat teks rimtai pagalvoti. Tikėtinas darbo interviu.

SKORPIONAS. Tikslui pasiekti pasitelksite žinias, įkvėpimą, žavesį. Palanki diena reklamai, komercijai, socialinių akcijų organizavimui. Ypatingo dėmesio reikalaus vaikai.

ŠAULYS. Gali būti, kad rytinė situacija privers jus koreguoti planus. Galbūt dėl šeimos nario jums kils problemų, kurias turėsite nedelsiant spręsti. Gali atgyti prislopintos emocijos.

OŽIARAGIS. Kai kurie pokalbiai, įvykiai šiandien jums įstrigs kaip pamokantys, reikšmingi. Jūsų patirtis, žinios arba įvaizdis kitiems darys įspūdį. Atsargiai kelyje.

VANDENIS. Šiandieną būsite nusiteikę iš peties padirbėti, kad papilnėtų piniginė. Arba teks kažką remontuoti, taisyti, koreguoti, kad būtų išvengta žalos, nuostolio.

ŽUVYS. Būsite nusiteikę kūrybinei, socialinei, psichologinei veiklai. Galimos pajamos arba išlaidos susijusios su menu, labdara, grožiu, medicinine ar kitokia technika, vaistais, svaigalais.

Geros dienos!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Įdomu

Įdomu portretas
Kurį ženklą koronavirusas puola?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių