Australija princui padovanojo nepaprastą augintinį

  • Teksto dydis:

Australijos atogrąžų Šiaurės Teritorija naujajam britų karališkajam kūdikiui ketvirtadienį padovanojo neįprastą dovaną – krokodiliuką, kuris iš kiaušinio išsirito tą pačią dieną, kai buvo paskelbta apie užsimezgusią mažojo princo George‘o (Džordžo) gyvybę.

Krokodiliuką, kuriam naujagimio garbei buvo duotas George‘o vardas, pristatė tos atokios provincijos vyriausiasis ministras Adamas Gilesas (Adamas Gilsas), kuris jį pavadino „unikalia dovana“.

"(Jis) iš kiaušinio išsirito gruodžio 3-iąją – tą pačią dieną, kai Kate (Keit) ir Williamas (Viljamas) paskelbė pasauliui, kad jiems turi gimti vaikas", - žurnalistams sakė A.Gilesas.

Dovana, beje, įteikta laikantis tradicijos. George'o tėvams princui Williamui ir jo žmonai Kate provincijos sostinė Darvinas krokodilų porą įteikė sužadėtuvių proga. A.Gilesas sakė, kad tie krokodilai vis dar eksponuojami, kad juos galėtų matyti „visas pasaulis“.

A.Gilesas išreiškė viltį, kad dovana paskatins jaunąjį princą ir jo tėvus apsilankyti Šiaurės Australijoje.

Vyriausybė „Facebook“ atidarė puslapį „George the Royal Croc“ („Karališkasis krokodilas Džordžas), kad princas galėtų stebėti jo gyvenimą, be to, pasak A.Gileso, kasmet jaunajam princui bus nusiunčiamas atvirukas su informacija apie jo bendravardžio gyvenimo pasiekimus.

Kai krokodilui sueis 18-a, princas George‘as bus „paragintas išsiaiškinti, ar galėtų pasiimti jį į savo šalį“.

"Žinome, kad princas George‘as ir karališkoji pora gaus daug sveikinimo dovanų iš viso pasaulio, o tai – unikalu Šiaurės Teritorijai“, - sakė A.Gilesas.

Princas George‘as, kuris yra trečias žmogus eilėje į britų sostą, gimė antradienį, sukeldamas fanfaras visame pasaulyje, neišskiriant Australijos, kurios valstybės galva yra jo prosenelė karalienė Elizabeth II (Elzbieta II).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių