Senti natūraliai pasiryžusi gydytoja J. Tulčina: esu prieš bet kokias injekcijas

  • Teksto dydis:

Natūralios medicinos gydytoja Jelena Tulčina sako, kad yra pasiryžusi senti natūraliai ir yra prieš bet kokias grožio injekcijas.

LNK laidoje „Yra, kaip yra“ šią trečiadienio pavakarę, 17 val., žinomos moterys kalbės apie grožį ir kaip kuo ilgiau išlikti jaunoms.

Netradicinės medicinos atstovė Daiva sako, kad jai svarbiausia būti žvaliai ir jaunai. Nors moteriai jau beveik 50, tačiau ji atrodo daug jaunesnė nei jos bendraamžės. Moteris įsitikinusi, kad jaunai atrodyti galima ir be operacijų. Daiva atskleis, kad mėsos nevalgo jau 15 metų bei nevartoja alkoholio.

Moteris sako, kad net aštuonis mėnesius yra gėrusi tik sultis, ir pripažins, kad dėl to jos sveikata tik dar labiau sustiprėjo.

Laidoje dalyvausianti natūralios medicinos gydytoja J. Tulčina teigia, kad yra pasiryžusi senti natūraliai ir yra prieš bet kokias grožio injekcijas. J. Tulčina pasakoja apie savo grožio ritualus – kiekvieną dieną maudosi sniege, be to, užsiima gimnastika.

Plastinės chirurgijos gydytoja Gytė Babajan pastebi, kad šiuolaikinėmis priemonėmis įmanoma ne tik pristabdyti, bet ir sustabdyti senėjimą. Moteris sako, kad, norint kuo ilgiau išlikti jaunai, būtina nuolatinė gera mityba, įvairūs maisto papildai. Be to, pasak gydytojos, vien vokų plastika žmogų atjaunina beveik dešimčia metų.

Gydytoja pastebi, kad dabar ypač populiarios procedūros vyrams, pavyzdžiui, plaukų persodinimas. Gytė įsitikinusi, kad žmonės dažnai nežino, kokius kremus naudoti, todėl dažnai renkasi bet kokias priemones, kurios galbūt nėra tinkamos konkrečiai odai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bukite savimi

Bukite savimi portretas
Pasirodo Jai tik 50, mano galva atrodo daug vyresne, neziurint, kad zino visas paslaptis issaugoti jaunyste. Nieko nera, kas galetu apgauti gamta, viskas vyksta , kaip ir turi vykti, jeigu neisikisa visokios injekcijos bei restauracijos, apie kuriu pasekmes senatveje nezinome. O ne paskutineje vietoje ir prigimtiniai dalykai, bei paveldejimai. Bukite savimi.

as

as portretas
keistai ziurisi,kai apie sveika mityba,grozi kalba pridazytos,nenaturalios.Prisimenu tik viena sviesiaplauke,ilgais plaukais,kuri vis Indijoj lankydavosi ir su vyru pasakodavo apie visokias ajuverdas..Tai ji buvo naturaliai grazi ir sveika.O kitos dirbtines.

Šaunuolė

Šaunuolė portretas
Jūs tikra šaunuolė.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių