Plaukų pašalinimas visam gyvenimui – saugiai, neskausmingai, greitai

  • Teksto dydis:

Dauguma moterų susigundo plaukelių šalinimu lazerio procedūra. Tai gana saugi, greita procedūra. Tačiau lazeriu panaikinami toli gražu ne visi plaukeliai. Taip pat efektas yra laikinas – rezultatai džiugina 3-6 mėnesius. Vėliau tenka grįžti kartoti procedūrų.

Kurios iš mūsų nesvajojote plaukelius pamiršti visam laikui?

Kaune šią svajonę įgyvendina profesionalų komanda – "WhiteCoat Epiliacijos" studijos specialistės. Ši studija įkurta gydytojos Giedrės Mickevičiūtės, turinčios ilgametę patirtį dirbant lazeriu.

"Dirbant labai svarbu kliento pasitenkinimas rezultatu, ir yra tam tikrų atvejų, kai lazeris suteiks 100 proc. pageidaujamo   rezultato", – teigia gydytoja.

Jai gimė idėja Kaune atidaryti specializuotą studiją, neturinčią analogų: klientams suteikiama paslauga, dėl kurios nepageidaujami plaukeliai niekada nebeataugs. Tai vadinama elektroepiliacija.

"Šis metodas išrastas gana seniai, 1852 m., – pasakoja gydytoja G.Mickevičiūtė. – Jis ypač populiarus Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Jungtinėse Amerikos Valstijose – šalyse, kur grožis, kūno švara yra labai svarbu."

Ten šių procedūrų lankosi ne tik moterys, bet ir vyrai – jiems ypač svarbu, kad būtų suformuota barzda, antakiai. Ši procedūra taip pat populiari ir Europoje.

Lietuvoje elektroepiliacija nėra populiari, nes įranga yra gana brangi, nėra mokymo bazės, kuri rengtų kompetentingus specialistus. Gydytojai teko savo kompetenciją tobulinti net keliose užsienio šalyse, iš jų Jungtinėje Karalystėje, Ispanijoje.

"Dauguma klientų bijo, kad procedūra bus labai skausminga, ir ne be reikalo", – teigia gydytoja G.Mickevičiūtė ir pakomentuoja, kad anksčiau elektroepiliacija būdavo gana skausmingas procesas, galintis palikti net randus.

Šiandien dėl modernios įrangos tai nėra taisyklė.

Siekdami mūsų klientams suteikti aukščiausios kokybės paslaugą, elektroepiliaciją atliekame su pasaulinėje rinkoje pirmaujančia įranga – "Apilus xCell"

"Siekdami mūsų klientams suteikti aukščiausios kokybės paslaugą, elektroepiliaciją atliekame su pasaulinėje rinkoje pirmaujančia įranga – "Apilus xCell", – pabrėžia medikė.

Kaip daroma elektroepiliacija?

Ypač plonas metalinis zondas įvedamas į plauko folikulą, tada unikali "Apilus xCell" 27,12 MHz radijo dažnio sistema paleidžia elektros impulsą, kuris negrįžtamai sunaikina plauko folikulą. Zondas plonas, sterilus, todėl nepažeidžiama oda – nėra randų rizikos, nesutrikdoma odos fiziologija.

Procedūra dėl modernios įrangos neskausminga. Dauguma klientų po pirmo seanso prasitaria, kad tikėjosi jausti skausmą, panašų į lazerinę epiliaciją ar depiliaciją vašku. Žinoma, yra ir jautresnių klientų, kuriems procedūra sukelia nemalonių pojūčių. Tuomet taikoma vietinė nejautra, kad klientas nejaustų diskomforto.

Po procedūros oda gali būti šiek tiek paraudusi, paburkusi, tačiau tai greitai išnyksta. Turintys jautresnę odą gali tikėtis smulkių raudonų taškelių ar šašelių, bet ir jie greitai išnyksta.

Procedūrą galima atlikti visais metų laikais, taip pat ir vasarą, nors rekomenduojama intensyviai nesideginti, nebent šiek tiek. Taip pat kelias dienas po procedūros rekomenduojama nesimaudyti, intensyviai nesportuoti. Degintis po procedūros  nerekomenduojama nuo kelių dienų iki kelių savaičių – laikotarpis įvairus skirtingiems odos tipams.

Norint negrįžtamai paveikti kuo daugiau plaukelių augimo fazėje, rekomenduojama procedūrą kartoti kas tris keturias savaites. Vidutiniškai atliekamos 3–6 procedūros. Mažesnio odos ploto ir plaukuotumo sritims (veido, pažastų) dažnai užtenka 3–5 procedūrų, didesnio (rankos, bikinio sritis, kojos) – 5–6 elektroepiliacijos seansų šimtaprocentiniam rezultatui pasiekti.

Kviečiame registruotis!

Daugiau informacijos svetainėje www.epiliacijosstudija.lt.

Mus rasite "Bote bote" grožio studijoje, Kęstučio g. 51, Kaunas.

Registracija tel. +370 616 44 119



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lilija

Lilija portretas
Na o man, kai pasakiau, kad skauda, odą nuskausmino. Tada skausmo nejutau ir dabar pažastų plaukai visiškai išnykę

Skauda

Skauda portretas
Labai skaudejo. Jei didelis plaukuotumas bus ilga procedura. Vienos proceduros maza. Ir viskas auga toliau ir dar daugiau.

kaunietė

kaunietė portretas
Kodėl neparašyta, kad reklaminis straipsnis? ir nereik sakyt, kad čia naujovė. Prieš 10 metų išbandžiau "Grožio chirurgijoj", rezultatas nuvylė.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių