Pirmoji Prancūzijos ponia buvo neištikima F. Hollande'ui?

Vienas Prancūzijos dešiniųjų pažiūrų politikas paduos į teismą autorius, kurių knygoje apie šalies pirmąją ponią Valerie Trierweiler teigiama, jog ji turėjo su juo romaną, nors tuo pačiu palaikė santykius su dabartiniu prezidentu socialistu, ketvirtadienį paskelbė jo biuras.

Armėnų kilmės Patrickas Devedjianas, kuris dirbo ministru ankstesnio prezidento Nicolas Sarkozy vyriausybėje, pateiks ieškinį dėl knygos „Maištininkė“ autorių šmeižto ir kišimosi į jo privatų gyvenimą.

Šis pranešimas buvo paskelbtas kitą dieną po to, kai V.Trierweiler advokatas nurodė, jog pirmoji ponia taip pat planuoja bylinėtis dėl ją juodinančių gandų skleidimo šioje knygoje.
Žurnalistų Christophe'o Jakubyszyno ir Alixo Bouilhaguet knygoje teigiama, kad V.Trierweiler vienu metu buvo užmezgusi romanus su Francois Hollande'u, kuris gegužę buvo išrinktas prezidentu, ir P.Devedjianu, nors tuo metu tebuvo ištekėjusi už trečio vyro.

Autoriai rašo, kad V.Trierweiler, kuriai dabar 47 metai, susitikinėjo su P.Devedjianu pirmojo dešimtmečio pradžioje, tačiau F.Hollande'as, kuris tuo metu gyveno su Segolene Royal, buvusia socialistų kandidate į prezidento postą, pelnė būsimosios gyvenimo draugės palankumą, kai P.Devedjianas atsisakė užmegzti pastovesnius ryšius.
V.Trierweiler advokatas sakė, kad šioje knygoje apstu visokių „autorių prielaidų, sukurptų pagal nepagrįstus gandus“.

„Maištininkė“ tapo naujausia knyga apie V.Trierweiler gyvenimą, išleista F.Hollande'ui tapus prezidentu. Jose taip pat užsimenama, kad S.Royal ir dabartinė pirmoji ponia yra nesutaikomos varžovės.

Šiose knygose teigiama, kad F.Hollande'as pirmąkart romantiškus santykius su V.Trierweiler užmezgė 9-ame dešimtmetyje ir kad jie jau buvo pora 2007 metais, nors socialistas viešumoje dar apsimetinėjo tebegyvenantis su S.Royal, kuri tais metais nesėkmingai mėgino tapti šalies vadove.


Šiame straipsnyje: Valerie TrierweilerPrancūzija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių