Dviratis už piešinį


2007-02-09
Dviratis už piešinį

Kauno Jono Basanavičiaus vidurinės mokyklos mokinys Ainis Levišauskas tapo vienu iš trijų piešinių konkurso “Nuotykiai morkų pasaulyje” nugalėtojų. Konkurse buvo kviečiami dalyvauti septynių didžiausių Lietuvos miestų mokyklų 1-4 klasių moksleiviai. Konkurso organizatoriai iš viso sulaukė piešinių iš 45 Lietuvos mokyklų.

Be Ainio Levišausko (1 kl.), nugalėtojais tapo Marijampolės “Šaltinio” vidurinės mokyklos moksleivė Gabrielė Krikščionaitytė (2 kl.) bei Šiaulių “Juventos” pagrindinės mokyklos mokinys Matas Dirginčius (4 kl.).

Apdovanojimų Kaune metu buvo pasveikintas ne tik konkurso nugalėtojas, kuris dovanų gavo dviratį, bet ir mokyklai padovanotas kompiuteris su programine įranga, visi 1-4 klasių moksleiviai gavo sulčių bei liniuočių-skirtukų.

Kasdien vis daugiau vaikų užkandžiauja nesveiku maistu, o mėgstamiausi gėrimai yra gazuoti, pilni dažiklių ir konservantų. Siekdami atkreipti dėmesį į šią problemą bei ugdyti sveiką ir kūrybingą jaunąją kartą, gėrimo “KubuŠ” gamintojai ir organizavo konkursą, kuris paskatintų vaikus sveikai maitintis, gerti natūralius, konservantų neturinčius gėrimus.

KD inf.