Akis į akį su Klaudija Šifer ir Mila Jovovič


2003-11-29
Darius SĖLENIS
Akis į akį su Klaudija Šifer ir Mila Jovovič

Kylanti į žvaigždes pasaulinio konkurso “Ford Supermodel of the World 2001” laimėtoja aštuoniolikmetė manekenė Asta Buziliauskaitė plečia savo pažinčių ratą.

Žvaigždės, bet žmonės

Neseniai iš Londono grįžusi Kauno modelių agentūros “Modilina” manekenė susipažino su dviem garsenybėm: modeliu Klaudija Šifer bei modeliu, dainininke bei aktore Mila Jovovič. Su M.Jovovič lietuvaitė bendravo Anglijos sostinės restorane bei naktiniame klube, kuriame apsilankė iš buvusios Jugoslavijos kilusios manekenės kvietimu.

Per pastaruosius pusantrų metų kaunietė gan artimai susipažino su garsių Holivudo aktorių Dastino Hofmano bei Pirso Brosnano sūnumis - Džeiku bei Krisu, taip pat su Austrijos princo sūnumi Aleksu, dainininke Kristina Agileira.

“Jie - žvaigždės ir atrodo neprieinami, tačiau susipažinus artimiau paaiškėja, kad tai - labai paprasti ir šaunūs žmonės”, - “Kauno dieną” tikino A.Buziliauskaitė.

Beveik antra Klaudija

Su Klaudija Šifer ir Mila Jovovič “Modilinos” atstovė susipažino praėjusį mėnesį Londono “Royal Albert Hall” muziejuje, kur vyko įspūdingas madų šou. “Fashion Rock” renginio metu buvo demonstruojami Armani, Dolce&Gabana, Gucci, Ralph Laurent, “Chanel”, Versace, Dior bei kitų žinomų dizainerių ar madų namų drabužiai.

“Prada” suknelę demonstravusi lietuvė su garbės svečio teisėmis renginyje besilankiusia K.Šifer susipažino užkulisiuose. Klaudija, nors ir buvo labai užimta, mielai sutiko nusifotografuoti su kauniete, kuri nesidrovėdama jai pasakė: “Pažįstami sako, kad aš į jus esu šiek tiek panaši”.

“Na, gal..., - Klaudija šyptelėjo demonstruodama baltus, neįtikėtinai lygius ir blizgančius dantis, o po to pažvelgusi į greta kabėjusį veidrodį pratęsė. - Beveik antra aš.”

Mila elgėsi kaip vaikas

Mila Jovovič į “Fashion Rock” atvyko iš Skandinavijos, kur filmuojasi naujame filme. Londone Mila įrašė naują dainą, kurią atliko renginio metu.

Repeticijų metu paprašiusi nusifotografuoti su žvaigžde, A.Buziliauskaitė išgirdo atsakymą: “Mielai, jokių problemų...”

“Ji nustebino paprastumu ir nuoširdumu, - vertindama “L’Oreal” produkciją reklamuojančią eksjugoslavę prisipažino 180 cm ūgio A.Buziliauskaitė. - Sėdėjome ant žemės ir kalbėjomės. Mila rūkė, o išgirdusi, kad aš iš Lietuvos, nusišypsojo.

“Mes beveik kaimynės, - Londono “Roayl Albert Hall” užkulisiuose tuomet kaunietei pasakė Mila. - Dabar pas jus labai šalta”.

Su filmų “Penktasis elementas”, “Namas turkų gatvėje”, “Absoliutus blogis” bei kitų žvaigžde kaunietė plepėjo keliasdešimt minučių. Po to “Ford Supermodel...” laimėtoja nustebo, kai Mila net neprašyta davė savo mobiliojo ryšio telefono numerį ir pasiūlė: “Jei šį vakarą neturėsi ką veikti, paskambink, eisime su kompanija pasilinksminti”.

Pažintį su Mila Asta pratęsė restorane, o po to prestižiniuose naktiniuose klubuose - “Eliseum”, “China white”.

“Jovovič elgėsi labai paprastai, - negalėjo atsistebėti garsenybės nuoširdumu “Modilinos” manekenė. - Ji nekreipė į nieką dėmesio, daug šoko, valgė ir linksminosi tarsi vaikas”.