Vilniaus miške rastas sudegęs kūnas, dar vienas vyras mirė ligoninėje

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Vilniuje miške po apdegusių šakų krūva rastas sudegęs kūnas, dar vienas netoliese rastas apdegęs vyras mirė ligoninėje, pranešė Policijos departamentas.

Apie 10.45 val. Verkių gatvėje esančiame miške, po apdegusių medžių šakų krūva, rastas apdegęs mirusio žmogaus kūnas. Ugniagesių duomenimis, žuvo moteris.

Netoli įvykio vietos rastas apdegęs nenustatytos tapatybės apie 50-60 metų amžiaus vyras, kuris dėl viso kūno nudegimų pristatytas į ligoninę.

Nukentėjęs vyras ligoninėje apie 14 val. mirė.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, kad nelaimė įvyko laikiname benamių statinyje, atvykę ugniagesiai smilkstančias šakas suliejo vandeniu.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
mažiau reikia gert, mažiau bus problemų.Ką gali kaltinti, kad atsidūrei savartyne? Tik save, nes visiems įsiėdė jau benamių egoizmas ir reikalavimas iš kitų...ir artimiesiems, ir pašaliniams.Kodėl ponaitį visi turi globoti, maitinti? Tokia jau didelė vertybė apsimyžęs, dvokiantis, nedirbantis, reikalaujantis, dažnai dar su kumščiais prieš žmoną, vaikus........

rusui

rusui portretas
O kas valstybė Tau? Kalėdų senis, nešantis dovanas? Dirbk, stenkis ir turėsi. Kuo esi vertingas Tu? Kodėl Tave visi kiti turi išlaikyti, ką Tu visiems duosi? Iš kur valstybėje pinigai, ogi iš visų darbo....

Rusas

Rusas portretas
O ka valstybe dave tau ? Kad tu jai esi skolinga(s)
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių