Užpuolikas moters BMW pagrobė iš namų kiemo

  • Teksto dydis:

Trečiadienio naktį Vilniaus rajone esančiame Kalviškių kaime iš moters prie namų pagrobtas automobilis.

Policijos departamento duomenimis, apie 1.40 val. 1991 metais gimusiai moteriai privažiavus prie namų ir išlipus iš automobilio „BMW 530D“, prie jos pribėgo nepažįstamas vyras.

Užpuolikas pagriebė moterį už plaukų, nutempė prie automobilio ir tris kartus trenkė per veidą, tada įsėdo į BMW ir nuvažiavo.

Automobilyje liko įvairūs nukentėjusiosios daiktai, dokumentai, mobilusis telefonas. Įvykio aplinkybes tiria policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Iš TėeS-eLKaD-istės O. D. Kyšininkienės nuotykių albumėlio_1

Iš TėeS-eLKaD-istės O. D. Kyšininkienės nuotykių albumėlio_1 portretas
Tad - būk TėeS-eLKaD-iiiissstu ir voogsi, groobsi kiek norėsi! Jei kas – tave baalne už kanoopų prilaikys partijos bendraminčiai, onyyytės kyšininkyyytės kklloonnaaii! Apsidairyk, tokių Tavo aplinkoje pilna!__Kaune teista už kyšininkavimą, TėeS-eLKaD narė(!), ona- danutė gricienė,- po to savo Kauno Žaliakalnio lopšely-daržely su savo iš kriminalizuotos aplinkos kilusia pavaduotoja alma žilinskiene net suorganizavusi kyšių ir duoklių išmušinėjimo gaują! Voliota ir kočiota spaudoje, internete, TV, turinti problemų dėl alkoholio, pati net teisme nesugebanti paaiškinti už ką atleidžia iš darbo žmones, teismuose prieš mane iššvaisčiusi virš 50 tūkstančių litų mokesčių mokėtojų pinigų, mokėdama man priteistas sumas bandžiusi nuvogti nuo manęs dalį pinigų (juos "išlupti" iš "garsiosios vadybininkės" prireikė net Generalinės prokuratūros ir VMI pagalbos!) ir t. t. ir t. t.- sėdi sau, direktoriauja kavutės su brendžiu įkalus!? Žandus papūtus ir ką!

Iš TėeS-eLKaD-istės O. D. Kyšininkienės nuotykių albumėlio_2

Iš TėeS-eLKaD-istės O. D. Kyšininkienės nuotykių albumėlio_2 portretas
O ko nesėdėt, jei už nugaros „šlovingosios“ TėeS-eLKaD-istų partijos bendraminčiai, oonyyttėss kkyšininkkyytėsss kklloonnaaii, ggimminiiinggooss ssieloooss, o virš jos savivaldybėje dar kupčinsko sukonstruota sėdi iš tokių gricienių gaunamų kyšiukų mylėtojų visa piirrramidė! Ištrauksi tokį bagdoniuką iš pagrindo ir piirramidė gali griūti! O siaube! Šitiek dirbta, šitiek sunkumų ir gėdos pergyventa! Šitiek niekšybių prikrėsta!! Na, bet vertėjo pasistengti! Pinigėliai tik maloniai šlama, tarytum ošia!.. Svarbiausia - sąžinę kaip nors užsiliūliuoti, ir nutaisyti snukelį - lyg aš čia ir ne prie ko! Tokias gricienes skiria, nuima ir myli savivaldybių merai. Paplokime jiems!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių