Sučiupti žaibiškomis vagystėmis iš parduotuvių sostinėje įtariami vyrai (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė du vyrus, įtariamus vagystėmis iš parduotuvių.

Įtariamieji yra žinomi teisėsaugos pareigūnams – praeityje jie teisti už vagystes, plėšimus, neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis, kitus nusikaltimus.

Š. m. rudenį viena po kitos prasidėjo žaibiškos tabako gaminių vagystės įsilaužiant į „Lietuvos spauda“ ir „Narvesen“ kioskus. Vagišiai, slėpdami veidus po kaukėmis, darbuodavosi labai greitai ir nepalikdavo įvykio vietose pėdsakų.

Lapkričio 20 d. apie 3 val. 20 min. buvo sulaužytos prekybos centro J. Tiškevičiaus g., Vilniuje, įėjimo durys ir pasikėsinta įvykdyti vagystę. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d.

Tos pačios dienos ankstyvą rytą sostinės kriminalistams, kruopščiai atlikusiems procesinius veiksmus bei surinkusiems pakankamai įrodymų, pavyko sulaikyti du vyrus, bešalinančius iš nusikaltimo padarymo vietos – parduotuvės.

Įtariamiesiems paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas 2 mėnesiams, jiems gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Puikios naujienos!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių