Naujos detalės: Š. Barto dukrą pražudęs įtariamasis – žinomo politiko sūnus

  • Teksto dydis:

Neblaivus automobilio „Hyundai i30“ vairuotojas, šią savaitę pražudęs dviračiu važiavusią kino režisieriaus Šarūno Barto 25-erių dukrą Iną Mariją Bartaitę, yra buvusio trijų kadencijų Seimo nario ir ministro Kęstučio Daukšio sūnus Mindaugas Daukšys, penktadienį pranešė LNK „Žinios“.

Kartu su M. Daukšiu lemtingą vakarą automobiliu važiavo Visuomenės informavimo specialistė Dovilė Ibianskaitė.

Su K. Daukšiu ir jo sūnumi žurnalistams susisiekti nepavyko, o telefonu atsiliepusi D. Ibianskaitė apie nelaimę kalbėti nepanoro.

„Tikrai nekomentuosiu nieko. Viso gero. – paklausta, kodėl nekomentuos, D. Ibianskaitė pakartojo. – Todėl, kad nenoriu komentuoti, ta prasme. Viso gero.“

Kęstutis Daukšys/Fotobanko nuotr.

Kaip jau sklebta portale, balandžio 7 d. apie 00.25 val. lengvasis automobilis automobilis „Hyundai“ partrenkė ir mirtinai sužalojo dviratininkę.

Žiniasklaidoje buvo pasirodę informacijos, kad atvykę greitosios pagalbos medikai moterį dar kurį laiką gaivino, tačiau vėliau buvo konstatuota jos mirtis.

Policijos departamentas pranešė, kad automobilio vairuotojas (gimęs 1985 m.) buvo neblaivus. Į alkotesterį jis pripūtė 1 prom.

Automobilio ir dviratininkės susidūrimas buvo gana stiprus, automobilis smarkiai apgadintas. Vilniaus policija pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal BK 281 str. 6 d. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo 3 iki 10 metų



NAUJAUSI KOMENTARAI

SISTEMINĖ KORUPCIJA

SISTEMINĖ KORUPCIJA portretas
ŠTAI JAU VIENAS OTMOROZKAS MATYT IRGI POLITIKŲ ATŽALA PASIVADINĘS ANONIMU KALTINA AUKĄ...ATISEIT KO VAŽIAVO DVIRAČIU...TAIGI ŠITIE IŠPEROS NEVYKUSIŲ ABORTŲ AUKOS POLITIKŲ VAIKAI KURIEMS GALIMA VISKĄ.....NUO JURBARKO BANDITO IKI NESUBRENDĖLIO DAUKŠIO SŪNAUS....TAIGI PASKAMBINS TETUKUI IR JEIGU TEISĖS ATĖMĖ GIRTAM TAI ATIDUOS IR DAR ATSIPRAŠYS....LIETUVĖLĖ KUR TU EINI ????? O KAS BUS KAI TIE OTMOROZKAI PATYS PAGAL PAVELDĖJIMĄ TAPS POLITIKAIS???

Anonimas

Anonimas portretas
Jokio gailescio zuvusiajai. Pati kalta kad vaziavo tamsiu paros metu jau ir dar keliu. O kiek tokiu idijotu ir dienos metu siaurais keliais mina pedalus nors salia yra specialiai nitoesti takai ?!! Juos mat saugok ,tios zasinus ! Traiskyt reikia o ne saugot. Trukdo eismui, sukelia avarines situacijas, vien kamsciai kokie per juos susidaro ! O mieste kas? Kas perejose darosi jau ? Nesidairydami ir nenulipdami nuo dviraciu lekia akis isdege, tai ar automobiliu vairuotojai kalti, ka ? Gatves dviraciu trekais mat isivaizduoja gudruciai, vat ir lyskit po ratais !!

Anonimas

Anonimas portretas
ir aplamai kuo daugiau reike dviraciu taku nutiest!
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių