14-metės išžaginimu įtariamas vyras – gerai žinomas teisėsaugai

  • Teksto dydis:

Po to, kai Pašilaičiuose buvo galimai išžaginta 14-metė, policija sulaikė keletą įtariamųjų. Bet į teismą nutarta kreiptis tik dėl 33-ejų vyro. Jis gerai žinomas teisėsaugai.

Bylą tiriantis prokuroras interviu LNK žinioms sakė, kad byla labai sudėtinga,  įtariamųjų yra ir daugiau.

„Prokuroras kreipėsi su prašymu skirti vienam iš įtariamųjų pačią griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą dviejų mėnesių laikotarpiui. Teismas prokuroro prašymą tenkino. Įtarimas yra pareikštas dėl nepilnametės išžaginimo“, – teigė prokuroras Alvydas Valiukevičius.

Anot prokuroro, yra duomenų, kad šis nusikaltimas galėjo būti padarytas veikiant bendrininkų grupėje. 

„Įtariamasis buvo patekęs į teisėsaugos akiratį. Už kokius nusikaltimus jis yra teistas, nenorėčiau šiai dienai detalizuoti“, – sakė A. Valiukevičius.

Neoficialiais duomenimis, tarp įtariamųjų yra nepilnamečių.


Vilniaus apskrities policija trečiadienį pranešė sulaikiusi vyrus, kurie yra įtariami šeštadienį Vilniuje išžaginę nepilnametę.

Anot policijos, nustatyta, kad 14-metė buvo išprievartauta ne viešame parke, kaip skelbta anksčiau, o privačioje teritorijoje.

Anksčiau pranešta, kad šeštadienį, apie 19.30 valandą, Medeinos gatvėje, vyras naudodamas smurtą išžagino 2005 metais gimusią merginą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Loreta

Loreta  portretas
Galvoje netelpa 14-os metų mergaitės išžaginimas, kuriame dalyvavo grupė suaugusių vyrų. Kai kam ji atrodo jau suaugusi mergina iš kurios reikalaujama atsakomybės už savo veiksmus. Mano akyse tokio amžiaus žmogus yra vaikas. Seksualinis nusikaltimas įvykdytas prieš tokio amžiaus asmenį turi būti pripažintas pedofilijos aktu ir teisiamas kaip itin sunkus nusikaltimas, prilygstantis aukščiausio lygio nusikaltimui prieš žmogų! Bausmė turi būti skiriama 20 metų arba iki gyvos galvos laisvės atėmimu! Bausmės sušvelninimas už pirmą kartą nusikaltus-negaliojantis! Kas pritariat komentaruose rašykit Taip! Visi Taip bus nusiūsti seimui! Lietuvos įstatymai turi keistis!

Loreta

Loreta portretas
Tiesiog pedofilas zagino ir tvirkino vaikus.

Vladas

Vladas portretas
Nu bliamba, žaginimo likučiai bent kažkokios ląstelės ,plaukeliai,ar dar kažkas visada lieka,tai nustačius kaltininką,reiktų kastruoti amžiams,būtų pamoka kitiems išsigimėliams.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių