Vilniuje duris atvėrė moderniausia „Eurovaistinė“ Baltijos šalyse

  • Teksto dydis:

Vilniuje, prekybos centre „Akropolis“, duris atvėrė moderniausia Baltijos šalyse „Eurovaistinė“. Atnaujintoje sveikatos ir grožio vaistinėje sujungiama viskas, ko tik gali prireikti gerai savijautai – ne tik platus vaistų ir grožio prekių asortimentas, bet ir gausybė nemokamų paslaugų, galimybė pasitikrinti svarbius sveikatai rodiklius, išmėginti grožio ir sveikatos produktų naujienas.

„Mūsų tikslas, kad kiekvienas klientas mūsų vaistinėse jaustųsi gerai ir rastų viską, ko prireikia sveikatai ar grožiui. Taip pat norime žengti su naujausiomis tendencijomis, ieškoti naujausių, įdomiausių sprendimų. Dėl greito gyvenimo tempo dažnai čia ir dabar prireikia profesionalių konsultacijų, patarimo. Matome ir operatyvių, naudingų sveikatos tyrimų poreikį. Ši atsinaujinusi vaistinė galės išpildyti visus šiuos lūkesčius“, – sako Ingrida Damulienė, „Eurovaistinės“ valdybos pirmininkė.

Po keliais etapais vykdyto atnaujinimo, šiuolaikiškos ir erdvos vaistinės dėmesio centre – skirtingos erdvės skirtingiems klientų poreikiams.

Vaistinėje įrengta pirmoji Lietuvoje Patirčių erdvė kasdien pasitiks nemokamais grožio ir sveikatos tyrimais, pristatymais ir konsultacijomis. Šiuo metu klientai čia jau kviečiami patikrinti veido ir galvos odos sveikatą, plaukų būklę, kraujagyslių biologinį amžių, atlikti vitaminų ir mikroelementų kiekio organizme tyrimą, išmėginti naujausius grožio produktus.

Atnaujintos „Eurovastinės“ patalpose įkurta ir geros savijautos klinika – atskira erdvė, kurioje bus vykdoma vis daugiau įvairių su gera savijauta susijusių paslaugų. O mamyčių ir tėvelių patogumui įrengta ir jauki patalpa kūdikių pervystymui ir maitinimui su būtiniausiomis priemonėmis mažyliams.

„Atnaujindami vaistinę galvojome apie visus tikrai labai skirtingus mūsų klientus. Žinome, kad šiuolaikinės mamytės yra aktyvios, todėl įrengėme specialią erdvę, kurioje galima pamaitinti, nuprausti, pervystyti mažylius, o esant poreikiui ir pasinaudoti svarbiausiomis priemonėmis. Taip pat pagalvojome ir apie sveikata besirūpinančius senjorus, ir apie grožio naujovių ieškančius klientus. Jiems taip pat paruošėme daug nemokamų paslaugų“, – sako I. Damulienė.

Atnaujintos vaistinės asortimente yra ne tik visų reikalingų vaistų ir maisto papildų, bet taip pat apie 5000 skirtingų kosmetikos ir grožio prekių. Gausus vaistinės kolektyvas visada pasirengęs padėti ir patarti, o siekiant taupyti klientų laiką, žinantiems savo poreikius, įrengtos konsultantų kasos, kuriomis gali naudoti ne vaistus perkantys klientai. Investicijos į vaistinės atnaujinimą siekia apie 650 000 Eur.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių