Teisme atverčiama R. Šimašiaus ir A. Matulaitės skyrybų byla

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto mero Remigijaus Šimašiaus ir psichologės-psichoterapeutės, mokslų daktarės Agnės Matulaitės skyrybų byla pasiekė teismą.

Kaip praneša portalas delfi.lt, Vilniaus miesto apylinkės teisme birželio 15-ąją įvyks pirmasis posėdis.

Nurodoma, kad pora santuoką nutraukti nori bendru nutarimu.

Primename, kad žinią apie skyrybas socialiniame tinkle šių metų sausį paskelbė pats R. Šimašius.

„Noriu pasidalinti man labai nelengvu sprendimu dėl šeimos. Tam, kad iš anksto neliktų vietos interpretacijoms ir manipuliavimui nuogirdomis ar istorijų kūrimui. Po šešiolika metų bendro gyvenimo, iš kurių vienuolika metų santuokoje, priėmiau sprendimą skirtis. Sprendimas toli gražu nėra impulsyvus ar neapgalvotas, priešingai –stipriai išjaustas, daug kartų pergalvotas, pamatuotas, įskaitant ir per tuos keletą mėnesių, kai gyvenu vienas atskirai, – tuomet feisbuke rašė politikas. – Natūralu, kad mano draugams ir bet kam gali kilti klausimas „Tai kodėl?“. Deja, dažniausiai į svarbiausius gyvenimo klausimus nebūna labai paprasto vieno sakinio atsakymo, o bandymai jį suformuluoti atrodo per lėkšti.“

R. Šimašius teigė, kad skyrybas priima kaip savo pralaimėjimą, kurį reikia pripažinti, kad ir kaip skaudu bebūtų. „Šis sprendimas nekeičia fakto, kad turėjome gražių akimirkų drauge per tuos šešiolika metų, nestokojome vienas kitam pagarbos ir palaikymo, už ką esu dėkingas Agnei. Agnė yra stiprus, nuoširdus ir geras žmogus, iš kurio daug išmokau, kuriam esu už daug ką dėkingas, bei labai gera mama. Tačiau ilgainiui santykių nepavyko išlaikyti tokių, kad teiktų džiaugsmą bei prisidėtų prie laimės, kurios mes visi nusipelnome. Netrukus bus pradėtos ir teisinės procedūros. Tačiau šį kartą dėl visų man brangių žmonių, o ypač vaikų, prašau jūsų, o visų pirma žiniasklaidos, žmogiško supratingumo. Šiuo klausimu daugiau jokių viešų komentarų iš mano pusės nebus“, – rašė politikas.

R. Šimašiui santuoka su psichologe-psichoterapeute, mokslų daktare A. Matulaite yra antroji.

Pora augina tris vaikus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ką ir reikėjo įrodyti

Ką ir reikėjo įrodyti portretas
Suprantu, daug kam nepatiks, bet objektyviai - dirstelėkite į tą nuotrauką, kur mero žmona, su kuria jis nutraukinėja santuoką. Na? Ar kas galite užginčyti, jog Vilniuje - bjauriausios pasauly moterys ir merginos? Ar galima tokią iš viso vadinti moterimi? Tai mano nuomonė ---- beje, prieš kiek laiko jai nuskuto gaurus ir depiliavo barzdą, ūsus? Ar suvokiate, kaip dvokia jos plaukai? Ar suvokiate, kokio lygio išsigimimas, nukrypimai nuo minimaliausių normų? Asmenys vieši, todėl ir nuomonė vieša - esame demokratinėje valstybėje, savo pastebėjimus, nuomones gali skelbti, reikšti visi. Manau, kai tokia sutuoktinė, vyras tiesiog negali būti ne analo mėgėjas. O jau kai tokioms išmatos nebesilaiko ir nebėra priemonių kaip jas bent plastinės chirurgijos pagalba paremontuopti - dar turi, manau, ir smegenų nepajėgumo, nukrypimo problemų, pacientė pas psichiatrus, nepagydoma... pažiūrėkite į fizionomiją - ką primena? Kokia tai primatų rūšis, kur veisiasi tokio tipo bezdžionėlės, gal Pavilny?

Na taip...

Na taip... portretas
Tai jau antrą santuoką išardoma...??? .Tai vyrukas padūkęs ,ką ves šį kartą? Turbūt, ką nors iš Laisvės partijos draugijos,jei dvi moterys gyvenimui netiko,tai rinksis kažką iš tų gausių lyčių??

Anonimas

Anonimas portretas
Jis puikiai pasirodė per Laisvės partijos suvažiavimą. Visi taškai sudėti.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių