Sostinės vyriausiasis architektas dirba ir „Susisiekimo paslaugose“

  • Teksto dydis:

Vilniaus savivaldybės Miesto plėtros departamento vadovas Mindaugas Pakalnis daugiau nei metus taip pat dirba savivaldybės įmonėje „Susisiekimo paslaugos“ projektų vadovu, ketvirtadienį pranešė „Lietuvos rytas“.

„Gyvename tokiu laiku, kai dirbti vieną darbą yra didelė prabanga. Aš tarnybos laiko nenaudoju kitam darbui, įmonėje „Susisiekimo paslaugos" dirbu pagal nuotolinio darbo sutartį“, – dienraščiui sakė M. Pakalnis.

Jis teigė, kad vyriausiojo architekto darbas yra per daug biurokratiškas, tad ieškojęs galimybės imtis ir labiau kūrybinės veiklos.

„Susisiekimo paslaugų“ vykdomasis direktorius Vaidotas Meškauskas sakė, kad M. Pakalnis yra vertingas įmonės darbuotojas, o paprašytas nurodyti jo darbus pabrėžė dalyvavimą įvairiuose susitikimuose bei posėdžiuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

K.

K. portretas
Sostinė turi aibė rimtų ir apleistų problemų, ir žema architektūros kokybė, rekreacinio potencialo naikinimas, auganti oro tarša, nebuvimas parkavimo vadybos, kai kiemai užkimšti automobiliais, o mklžiniški parkingų plotai (kurie užima vis didesnę miesto dalį!) stovi tušti. Ir vyr.architektas sako, kad darbas biurokratiškas? Turbūt atvažiuoja iš savo sodybos su džipu ir miesto problemų nemato.

klausimai

klausimai portretas
Tai aišku, tuo pat metu juk galima ir vieną, ir kitą darbą dirbti, ar ne? Ar dirbdamas SĮSP atstovu, jis pratęsia savo kaip miesto architekto darbo valandas?

manau kad

manau kad portretas
jei iš algos neišgyvena, tai ir dirba, argi gaila
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių