To dar nebuvo: Vilnius turės paplūdimį pačiame miesto centre

  • Teksto dydis:

Vilniuje, Lukiškių aikštės dalyje prie Gedimino prospekto, pirmadienį pilamas smėlis. Čia antradienį bus atidarytas 1660 kv. m ploto paplūdimys.

Paplūdimio gultai, skėčiai, persirengimo būdelė, paplūdimio tinklinio aikštelė ir net jūros vaizdas ekrane bei garsas – visos detalės padės kurti vasaros kurorto įspūdį, sakoma savivaldybės pranešime.

Paplūdimiui supilti bus panaudota apie 300 kubinių metrų smėlio. Paplūdimys aikštėje bus visą vasarą. Greta jo iki liepos pabaigos stovės didžiulis ekranas, kurio turiniu rūpinasi projekto partneris „Telia“ – kiekvieną vakarą čia bus rodomi išskirtiniai „Telia TV“ filmai, serialai, koncertai, o dieną – Baltijos jūros vaizdai.

Kovodama su karantinu Vilniaus miesto savivaldybė jau suteikė laisvę lauko kavinėms ir pavertė miestą vienu dideliu restoranu. Liepos pradžioje sostinė virs ir viena didele meno galerija po atviru dangumi – projektas „Menas be stogo“ menininkams dovanoja 100 lauko reklamos stenduose, kuriuose nuo liepos 7 d. bus eksponuojami šimto menininkų darbai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taigi Simasius su savo pavaduotoju

taigi  Simasius su savo pavaduotoju portretas
zadejo yrengt NUDISTU PLIAZA ...stai ir turit......

Anonimas

Anonimas portretas
juk ten vakar vakare buvo tvora aptverta,sale didelis ekranas kuriame rode jura su tiltu ir varinejanciais poilsiautojais, gal ten visada bus atptverta ir mokama, o aptverta kad visokie keturkoju slapintis nevedziotu

Anonimas

Anonimas portretas
o dabar dar grazesnis tapo! nutiese puikius dviraciu keliukus ir naujus saligatvius!
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių