„Loftas“ kviečia į jubiliejinį „Blitzrave“ gimtadienį

  • Teksto dydis:

Buvusioje radijo imtuvų gamykloje įsikūręs menų fabrikas „Loftas“ šį pavasarį švęs „Blitzrave“ penkerių metų jubiliejų ir į reivo nakties kupiną gimtadienį kvies visus miesto klubinėtojus.

„Blitzrave“ yra „Lofto“ vakarėlių serija, pasižyminti žmonių mase ir kokybišku reivu. Renginio organizatoriai tiki, kad gimtadienius švęsti reikia įspūdingai, todėl gegužės 3-iosios naktį nuotaiką kurstys garsus svečias iš Paryžiaus – François X.

Françoisas Xavieras-Zoumenou, kitaip žinomas kaip François X, yra didžėjus ir muzikantas iš Paryžiaus. Savo vietą elektroninės muzikos pasaulyje užkariavo kaip menininkas, jaučiantis aistrą šiltoms, žemiškoms ir dinamiškomis kompozicijoms.

Didžėjaus kūryba nukelia į neužmirštamą ekstazės būseną, kur ausis paliečia klasikiniai ir laiko užmiršti perlai – muzika nuo 90-ųjų „Nu Groove“ eros iki negailestingo Čikagos techno žanro, kurie kiekvieną panardina į futuristinę nuotykių istoriją.

Françoiso meilė techno muzikai atnešė jam pripažinimą ir išskirtinumą, o Francois X vardas tapo gerai žinomas tokiems populiariausiems tarptautiniams festivaliams kaip „Melt Festival“, „Audioriver“ ar „Nuits Sonores“. Melodingus, tačiau energijos kupinus ritmus kuriantis didžėjus į savo pasiekimų sąrašą neabejotinai galėtų įsitraukti ir „Concrete“ bei „Drugstore“ naktinius klubus, kuriuose šokdino mases žmonių. Francois X taip pat ne kartą grojo „Berghain“ ir „Panorama Bar“ klubuose, kurie garsėja dėl ilgiausiai trunkančių reivų.

„Blitzrave“ penktajame gimtadienyje veiksmo netrūks, nes savo palaikymą iš Lietuvos suteiks gerai reiveriams pažįstamas, tamsiosios elektronikos kūrėjas Alexas Krellas.

Ilsėtis neleis „Lizdo“ klubo savininkas bei didžėjus Pakas, kuris gros geriausią savo elektroninę muziką.

Na, o vakarėlį uždarys tikras reivo maestro Jogaila. Gerai pažįstamas didžėjus, kuris ne kartą grojo „Blitzrave“ vakarėlių serijose, užsitarnavo pripažinimą iš šokių ištroškusių miesto klubinėtojų.

Jubiliejinė ir reivo prisotinta naktis – gegužės 3 dieną, penktadienį, menų fabrike „Loftas“, Švitrigailos g. 29, Vilniuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių