„Senukų“ parduotuvių tinklas atnaujina veiklą

  • Teksto dydis:

Po trijų mėnesių pertraukos pirkėjams atveriamos statybos, remonto ir buities prekių parduotuvės „Senukai“ – nuo kovo 15-osios pradeda veikti visi prekių skyriai, atidaroma lauko bei įvažiuojamoji prekyba.

„Esame pasiruošę pasitikti pirkėjus, vadovaudamiesi aukščiausiais saugumo reikalavimais. Kaip tik dabar prasideda namų remonto, būsto bei kiemo atnaujinimo, sodininkystės darbai. Todėl aktualioms sezono prekėms esame paruošę specialias pavasarines kainas“, – teigia „Senukų“ tinklo atstovė Elona Uckutė.

Pasak jos, lygiavertės prekybininkų konkurencijos atstatymas leidžia visapusiškai apsaugoti visuomenės interesus.

„Visų pirma, sumažėja užsikrėtimo rizikos, nes išsiskaidys pirkėjų, priverstų maisto prekybos centruose pirkti ne maisto prekes, srautai. Ne mažiau svarbu, kad tik esant sėkmingam verslui valstybė galės laiku mokėti padorius atlyginimus medikams, mokytojams, statyti ligonines, užtikrinti orų žmonių gyvenimą“, – sako E. Uckutė.

„Senukai“ yra vieni didžiausių mokesčių mokėtojų šalyje. Viso per 2010-2020 metus bendrovė yra sumokėjusi beveik 700 mln. eurų įvairių mokesčių valstybei ir 270 mln. eurų darbo užmokesčio darbuotojams. „Senukų“ tinklo parduotuvėse Lietuvoje dirba 4,5 tūkst. darbuotojų.

„Nepaisant tris mėnesius trukusių drastiškų veiklos ribojimų ir kasdien patiriamų nuostolių, siekiame išsaugoti darbo vietas ir toliau būti naudingais partneriais“, – sako E. Uckutė.

Pilnai atvėrus „Senukus“, taip pat išlieka galimybė reikiamas prekes užsisakyti elektroninėje parduotuvėje. Pirkiniai pristatomi nurodytu adresu arba į arčiausiai namų esantį paštomatą. Norintys užsakymą atsiimti patys, gali tai saugiai padaryti prekių atsiėmimo punktuose. O meistrai, naujakuriai bei statybų profesionalai prekes gali įsigyti didmeninės prekybos skyriuose „Proficentras“.

„Senukų“ įmonių tinklą Lietuvoje sudaro 69 nuosavos ir franšizės pagrindu veikiančios parduotuvės ir viena didžiausių regione elektroninės prekybos platformų www.senukai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klientas

Klientas portretas
Prekiavo internetu...... padidintom kainom.

O tai ką "Senukai"

O tai ką "Senukai" portretas
kada nors buvo nutraukę savo veiklą jie gi įvairiomis formomis funkcionavo visą karantino laikotarpį, tik gal kiek mažesnėmis apimtimis........

??????? \\\\\...////

???????   \\\\\...//// portretas
Kam iš vis jas buvo uždarę ?????????????????????????
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių