„Regitra“ planuoja nestabdyti teikiamų paslaugų

„Regitra“ paslaugas, atsižvelgiant į šiuo metu pateiktą Vyriausybės nutarimą, planuoja teikti kaip ir iki šiol, Eltą informavo „Regitros“ atstovė Emilija Bardauskienė.

„Gyventojai kviečiami aktyviai naudotis elektroninėmis paslaugomis, o visi užsakymai bus pristatomi per kurjerį arba į artimiausią paštomatą. Primename, kad nuotoliniu būdu galima pasikeisti vairuotojo pažymėjimą, užregistruoti prieš tai Lietuvoje eksploatuotą transporto priemonę ar pranešti apie jos pardavimą. Taip pat užsisakyti naujus numerio ženklus, registracijos liudijimą vietoj prarasto, išregistruoti utilizuotą transporto priemonę ir kita“, – komentare Eltai nurodė E. Bardauskienė.

Jei paslaugos atlikti internetu nėra galimybės, klientai dėl vizito padalinyje kviečiami užsiregistruoti iš anksto.

Klientų aptarnavimo erdvėse ir toliau bus ribojami klientų srautai, reguliariai vėdinamos ir dezinfekuojamos patalpos bei dažnai liečiami paviršiai.

„Klientų taip pat prašome būti sąmoningais ir atvykus į padalinį: dezinfekuoti rankas, viso vizito metu dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones, laikytis saugaus atstumo, už paslaugas rekomenduojame atsiskaityti banko mokėjimo kortele“, – teigė „Regitros“ atstovė.

Premjerės Ingridos Šimonytės vadovaujamas Ministrų Kabinetas sekmadienį pratęsė karantiną iki sausio 31 dienos.

Taip pat Ministrų Kabinetas sugriežtino ir karantino priemones: draudžiama judėti gyvenamosios vietos savivaldybės teritorijoje ar už jos ribų dėl nebūtinų priežasčių, ugdymas vykdomas tik nuotoliniu būdu, uždaromos ne maisto prekių parduotuvės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių