„Lidl“ darbuotojams – privatus sveikatos draudimas: pasinaudojo 3,5 tūkst. paslaugų

  • Teksto dydis:

Prekybos tinklo „Lidl“ sprendimas nuo šių metų pradžios visus savo darbuotojus iškart po bandomojo laikotarpio apdrausti privačiu sveikatos draudimu, pasiteisino. Per pirmą šių metų pusmetį juo pasinaudojo jau 677 įmonės darbuotojai. Šiuo metu įmonėje iš viso dirba ir papildomu sveikatos draudimu naudotis gali kiek daugiau nei 2 tūkst. darbuotojų, dauguma jų labai teigiamai vertina galimybę gydytis privačiai.

„Po pirmojo šių metų pusmečio galime drąsiai tvirtinti, kad sprendimas papildomai apdrausti visus darbuotojus sveikatos draudimu pasiteisino. Papildomas sveikatos draudimas darbuotojams ne tik sudaro galimybes greičiau sveikti užklupus ligai, bet ir tampa postūmiu labiau rūpintis savimi. Per pirmus šešis šių metų mėnesius kolegos jau pasinaudojo 3,5 tūkst. paslaugų: bendrosios praktikos gydytojų ir įvairių sričių specialistų konsultacijomis, įsigijo vaistų, vitaminų ir kitų medicininių priemonių“, – pasakoja „Lidl Lietuva“ personalo vadovė Sandra Savickienė.

Anot pašnekovės, tokią galimybę naudotis privačių sveikatos priežiūros įstaigų paslaugomis ir įsigyti reikalingų organizmui stiprinti reikalingų prekių už įmonės lėšas vertina ir dar nepasinaudoję šia nauda.

„Lidl“ vykdytos darbuotojų apklausos duomenimis, prekybos tinklo darbuotojai džiaugiasi turimomis papildomomis naudomis, susijusiomis su sveikata, kurias suteikia darbdavys. Net keturi iš penkių apklausos dalyvių atsakė, kad „Lidl“ darbuotojams suteikiamą sveikatos naudų paketą vertina puikiai ir labai gerai.

„Lidl“ nuotr.

Be to, kad visi „Lidl“ darbuotojai apdrausti privačiu sveikatos draudimu, jiems suteikiamos galimybės sportuoti, virusų sezono metu gali nemokamai skiepytis nuo gripo, yra aprūpinami arbata ir vaisiais.

Draudikai: patogu ir apdraustiems, ir darbdaviui

Prekybos tinklo darbuotojus apdraudusio „Lietuvos draudimo“ Verslo klientų departamento direktorius Simonas Lisauskas antrina „Lidl“ atstovei ir mano, kad darbuotojams itin svarbu žinoti, jog esant būtinybei jie galės greitai pasinaudoti kokybiškomis medicinos paslaugomis, o sprendimas pasiteisina ir pačiai įmonei, kurios darbuotojai yra sveikesni.

„Iš klientų atsiliepimų žinome, kad „Lietuvos draudimo“ sveikatos draudimo išskirtinumas – neribota ambulatorinė pagalba yra vertinama kaip ypač patogi ir reikalinga: darbuotojai, vos pajautę negalavimus gali operatyviai, nelaukdami eilėse poliklinikose, kreiptis kvalifikuotos pagalbos į medikus. O greitai gavus medikų konsultacijas įmanoma užkirsti kelią galimiems rimtesniems sveikatos sutrikimams, todėl mažėja ilgalaikių sveikatos sutrikimų, darbuotojai rečiau serga, o susirgę greičiau pasveiksta ir grįžta į darbą“, – teigia S. Lisauskas.

„Lietuvos draudimo“ duomenimis, jo teikiamu sveikatos draudimu pasinaudoja 92 proc. apdraustųjų. „Papildomų naudų, kurias darbuotojui suteikia įmonė, poreikis nuolat didėja, nes rinkoje aktyviai konkuruojama dėl specialistų. Darbdavio suteikiamas sveikatos draudimas – jau įprasta motyvavimo priemonė didelėse, tarptautinio kapitalo įmonėse“, – privalumus apžvelgia „Lietuvos draudimo“ atstovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Netvatvarka parduotuveje

Netvatvarka parduotuveje portretas
drabuziu skyriuose,toks vaizdas kad devetu rubu parduotuveje esi,viskas ismetyta jokios tvarkos.turetu buti suskirstyta kus Moteru rubai kur Vyru rubai o dabar netvarka.

o

o portretas
kodel isejus prie parduotuviu nera suoliuku zmogui pailset juk ne vien masinom atvaziuoja gerai irengta Kauno silainiuose kur isejus patogu uzkast ar ledu porcija atsigaivint tai buvo 1 ir kitos tuo nepadare kas tai pinigu taupymas zmoniu geroves saskaita?......

o

o portretas
reklamuojamos dazniausiai tos prekes kurios neisperkamos ir dar su priedu tap gyventi geriau tik nezinia kam ar klijentams ar personalui?......
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių