Kelionių traukiniais akimirkomis dalijasi mašinistai ir keleiviai

  • Teksto dydis:

„Lietuvos geležinkelių“ bendrovė „LG Keleiviams“ kviečia pamatyti, kaip kelionės traukiniais atrodo pro mašinisto kabinos langą, o taip pat – pro išmaniųjų telefonų fotokameras.

Išsiilgtų išvykų akimirkomis dalijasi keleiviai – nuo įspūdingų gamtos vaizdų iki jaukių asmenukių traukinyje. Fotogalerija kiekvieną savaitę papildoma naujais keliautojų įspūdžiais. Juos, kaip ir mašinistų užfiksuotas keliones, pamatyti galite šiame puslapyje. Žiūrovams suteikiama galimybė išvysti, kaip per mašinisto kabinos langą atrodo pagreitinta kelionė (norint mėgautis geriausios kokybės vaizdu, rekomenduojama pasirinkti aukščiausią galimą vaizdo įrašo raišką).

Pakeliauti virtualiais vaizdais jau galite iš Vilniaus į Ignaliną, Kauną, Trakus, Keną ir Jašiūnus, taip pat – iš Marijampolės į Kauną.

„LG Keleiviams“ primena, kad kelionėse vis dar laikomasi tam tikrų prevencinių taisyklių: darbuotojai dėvi asmens apsaugos priemones, keleiviai traukiniuose turi dėvėti kaukes, o ilgesnių kelionių metu rekomenduojama reguliariai dezinfekuoti rankas (dezinfekcinio skysčio dozatoriai įrengti kiekviename traukinyje). Tiesa, dalis sąlygų – sušvelnintos: į traukinius grąžinta prekyba maisto produktais ir bilietais, atsiskaityti už juos tiek traukinyje, tiek kasose vėl leidžiama ir banko kortelėmis, ir grynaisiais pinigais, o keleiviai nebesodinami vadinamąja šachmatine tvarka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių