V. Pranckietis su B. Žemaičiu aptars, kaip lengvinti dialogą tarp verslo ir valdžios

  • Teksto dydis:

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis trečiadienį susitiks su neseniai Lietuvos prekybos pramonės ir amatų rūmų asociacijos prezidento pareigas pradėjusiu eiti Benjaminu Žemaičiu.

Kaip Eltą patikino B. Žemaitis, susitikimo tikslas - susipažinti su Seimo pirmininku po to, kai spalio mėnesį B. Žemaitis buvo išrinktas naujuoju Lietuvos prekybos pramonės ir amatų rūmų asociacijos prezidentu, bei aptarti būdus, kaip būtų galima efektyvinti komunikaciją tarp verslo ir valdžios.

„Pirmas dalykas, tai, kaip didžiausiai Lietuvos organizacijai, reikia prisistatyti. Kitas dalykas - išgirsti verslo nuomonę iš regionų, paieškoti mechanizmų, kaip geriau komunikuoti tarp verslininkų ir valdžios. Nes atrodo, kad visi viską žino, o po to pasirodo, kad „aš galvojau, kad jis galvojo, kad aš galvoju. Mes esame organizacija, kuri aktyviai veikia visoje Lietuvoje. Aktyvūs žmonės Vilkaviškyje, Šakiuose, Radviliškyje - jie visi turi savo nuomonę. Mano pagrindinis klausimas - kaip tą nuomonę nunešti iki įstatymų leidybos“, - Eltai sakė B. Žemaitis.

Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmai - nevyriausybinės nepelno verslo savivaldos organizacijos, veikiančios tarptautinėje pramonės ir prekybos rūmų sistemoje. Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmai dirba penkiuose miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pranckietis

Pranckietis portretas
Seimo pirmininku dirba treti metai, taciau tik dabar “ paaiskejo” jog su verslu iki šiol jokios komunikacijos nebuvo. Gerai, kad nors dabar prisipazino, jog ir taip “ žino,” kaip griauti smulkesni nacionalini versla, tai kam čia dar komunikuoti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių