Ūkio bankas: visi duomenys bus paskelbti po apskaitos tikslinimo

Kaip jau buvo viešai informuota, šiandien AB Šiaulių bankas pradėjo aptarnauti buvusius AB Ūkio bankas klientus. Dėl šios priežasties nuo ryto istoriškai buvusiame Ūkio banko Eta banke (t.y. elektroninėje bankininkystėje) klientai gali matyti jų į Šiaulių banką perkeltų lėšų ir įsipareigojimų dalis. Klientų lėšos ir įsipareigojimai, likę Ūkio banke, internetinėje bankininkystėje bus išviešinti iškart, kai tik bus galutinai užbaigtas banko apskaitos tikslinimas, įvykdžius Ūkio banko išskaidymą. Bet kuriuo atveju klientų lėšos ir įsipareigojimai į Šiaulių banką pereis taip, kaip iki šiol buvo viešai pristatoma.

Siekiant maksimaliai operatyviai pradėti Ūkio banko klientų aptarnavimą Šiaulių banke, Ūkio banko skaidymas buvo ir yra vykdomas dviem etapais. Pirmuoju etapu buvo išskaidyta viskas (apie 99,5 proc. visų klientų lėšų ir įsipareigojimų), kas nekėlė jokių diskusinių (bankinių, techninių ir informacinių ir pan.) klausimų. Šiuo metu yra vykdomas antrasis skaidymo etapas, kurio metu bus užbaigtas likusių (apie 0,5 proc.) klientų lėšų ir įsipareigojimų priskyrimas Ūkio bankui arba Šiaulių bankui.

Ūkio bankas prašo klientų supratingai reaguoti į vykdomus darbus. Pačiu artimiausiu metu skaidymo procesas bus visiškai užbaigtas ir visi Ūkio banko klientai galės pamatyti tikslius savo lėšų ir įsipareigojimų išrašus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių