Sušlubavus sveikatai į vaistinę bėgti nebereikės

  • Teksto dydis:

Netrukus sušlubavus sveikatai į vaistinę bėgti nebereikės. Nuo naujųjų metų suskaudus galvai ar pilvui vaistų įsigyti galėsime artimiausioje parduotuvėje ar degalinėje, praneša LNK žinių tarnyba.

Be to, čia vaistai negalės būti brangesni, nei vaistinėse. Tačiau farmacininkams nauja tvarka nepatinka - jie baiminasi, kad parduotuvėje ar degalinėje žmonės prisipirks to, ko nereikia, o vaistinėje gali pasikonsultuoti su specialistu.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
CHE: "Sušlubavus sveikatai į vaistinę bėgti nebereikės" - 'krematoriumai jūsų lauks ant kiekvieno kampo'.

Kaunas.

Kaunas. portretas
Kaip gali gerti nuo skausmo vaista nenustacius kas yra.Sovietmeciu 25m. sunu iskviesta greitoji suleido nuskausminamus ,nes labai skaudejo pilva ,bloga.Pasirodo buvo apendecitas .Skausma nueme ir jis supuliavo.Net ligoninej nebuvo laisvos operacines praleido dvi paras.Ir ciut neatsisveikino su siuo pasauliu.

rimas

rimas portretas
Kartais paskaitau tokiu janinu ir panasiu kaimieciu komentarus ir galvoju,ar jie buvo kur isvaziave is savo kaimo i pasauly,nes bet ka darytum Lietuvoje kaip Europoje,vis islenda kaimas tamsus ir negatyvus.Daugelyje pasaulio saliu parduotuvese nusipirksi vaistu,net keista,kad tai Lietuvoje nebuvo galima,matyt farmacininku lobistai valdzia papirkinejo.Saunuolis Veryga,esi geriausias ministras nuo 90 metu.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių