Profesorius įvardijo vietas, kuriose galimybių pasas dar turėtų būti privalomas

Grįžti į straipsnį

Med.

Med. portretas
Skiepyti turės problemų su psichiką,nes aiškiai JAV mokslininkas sakė, kad nuo skiepų pasireiškę reta psichine liga.Manau aišku kas turi susirūpinti savo psichinę veikla.

J

J portretas
Paskaitai komentarus pasidaro gaila vakseriu negi jiems taip isplove nepataisomai smegenis jog bijo antivakseriu jeigu vakseriai skiepijasi tai ko bijo o jeigu uzsikrecia tai nematau logikos tarp skiepytu ir neskiepytu skirtumas tas kad kiek suprantu po sustiprinancios dozes serganciuju daugeja tai gal vakseriai turetu placiau atmerkt akis ir daugiau dometis skiepu nauda nenoriu nieko izeisti bet as jau melagiu valdzia netikiu nei 1 zodziu

Marija

Marija portretas
Aš 2021 12 17 pasiskiepinau trečia dozia faizer vakcina tai dar ir po šiai dienai laikas nuo laiko skauda visus kaulus ir nei iš šio nei išto pakyla temperatūra

Argi šitaip

Argi šitaip portretas
Reikia spręsti klimato šiltėjimo bei gamtos išteklių problemas?Neva imunizuojama,bet dėl širdies bei kraujagyslių ligų ligoninės ir krematoriumai dar turės darbo dvejiems metams.Po skiepo dešimt dienų tebespaudžia sprandą...Ar man dar kreiptis vaistų ten,kur manęs nebereikia?Kas bus-tebūnie.

Jjjjj

Jjjjj portretas
Na toki profesoriu teisti reiktu

pasaulietis

pasaulietis portretas
Valdzios issidirbinejimas tas galimybiu pasas, nes taip nori priversti skiepinis.Kas is to ,kiek su padirbtais pasais visur landzioja ?

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Visi saugosi, dėvi kaukes, dauguma suvakcinuoti, į parduotuves tik su pasu , tai kodėl ir kaip tas virusas taip baisiai plinta ?!

G P jokiu būdu negalima naikinti

G P jokiu būdu negalima naikinti portretas
Nenoriu susitikti antivakserių jokioje vietoje. Jie pažeidžia mano teises būti saugiam. Aš jų bijau. Turiu teisę bijoti. Tad, antivakseriai, neturite tesės pažeidinėti mano teisių.

Barbora

Barbora portretas
Gana laikyti visuomenę šitų paranojikų pseudomokslininkų prognozių įkaitais. Svaigsta eteriuose nuo savo pačių reikšmingumo. Gal geriau paanalizuokit, kurios jų prognozės išsipildė. Žadėjo lokdauną dviem savaitėm, kad išgelbėt ligonines nuo perkrovimo. Puiku - ligoninės stovėjo pustuštės. Vis ruošėsi ir laukė korona anplūdžio. Žadėjo - štai, vos ateis vakcina, gyvenimas grįš į įprastas vėžias. Š vertos jų prognozės. Tegul turi gėdos ir dingsta velniop. Kol žmonės nesusirinko prie jų asmeninių namų. LEISKIT ŽMONĖM GYVENT. Epidemija kaip atėjo, taip išeis. Pati. Be jūsų valdymo

to ajajai

to ajajai portretas
Arvakcina neleidIa suprasti kad prievarta buvot paskiepytas? Už drabužį? Puikus eksperimento dalyvis..

Ajajai

Ajajai portretas
Bus blogai, tai prieš ką kepenininis su filosofe protestuos jeigu neliks G paso?. Prieš taromatus?

Cha cha cha tam Cha cha cha

Cha cha cha tam Cha cha cha portretas
Geriau seno ožio pampersus pakeisk.Gausi medali šokoladoni arba užskaitys kgb užslaptinima

4

4 portretas
Profesorius, tai pravarde?

tai

tai portretas
politklounu beprotynas kai svietymas naikinamas o pseudoprofesoriai toliau varo klonu programa ??? is kur tiek tu /profanu/ ir kas juos moke zinojau toki 1 docenta kuris pasirasydavo mergoms iskaita tik savo namuose 1 aukste o jo veikla buvo stebima is 2 a balkono tai va tokie sovietpalikimo /profai/ ir siandien veidmainiskai tarnauja siai saikai juk viskas nuo pradziu ir buvo griovimu paremta ir tai vykdo atvirai ir pagreitintai sionfasistynes diktaturos fone klonu bei klounu hierarhijoje ciniskai pagal berijos dusanskio bei zinger /morale/ savo problemas suverciant betkam ===

BOLT TAKSI

BOLT TAKSI portretas
O kode Bolt taksistai dirba be galimibes paso. Je dirba su individuali veikla. Vezioja užkratą ir kasden bendrauja su žmonėmis.

ar taip sunku

ar taip sunku portretas
tiesiog elgtis atsakingai-nesislaistyti kur nebutina per pandemija, nesiburiuoti, plautis rankas, deveti kauke kur yra konaktai.... pandemija jau i pabaiga, bet niekas is seimos neuzsikrete.

JAPIS

JAPIS portretas
Geriausias gydytojas (ir angelas sargas) yra JIS. Tad paprastų gydytojų ir ligoninių net nereikia. Juk jeigu JIS nenorės tai tu ne ti ne susirgsi covidu, gripu, vėžiu, ,,,,,,, bet tavęs ir mašina nepartrenks. Tad vpoliklinikas ir ligonines galima ndrąsiai uždaryti. On jeigu kas yra internetas Ten parašyta kada, kokias ir kaip žoleles vartoti.

taip yra

taip yra portretas
tai tik ir serga pasiskiepyje kiek pazystamu sirgo tai persalimai ar kazkos virusas bet testai jusu buvo neigiami tai ne ,,omronas,, o skiepyti visi serga airijoje visi gali eiti i visas parduotuves nesvarbu cipuotas ar ne gimines sake

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
> Tam cha cha ......................Ne veltui antivakseriai taip šlovina Mac' Laudą - taikosi tapti nemirtingais.

Nuo skiepu visi išmirs

Nuo skiepu visi išmirs portretas
Gaila kad žmonės neturi proto. Ir žudo save. Prancizijoje pripažino teismas. :,,jai pats ejai skiepytis tai savižudys esi"

Tam cha cha

Tam cha cha portretas
Greit negalėsi juoktis, nes nuo skiepu numirsi. Tau liko apie 2metus. Ir juoktis nebus kam

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Atsisakyti galimybių paso - nebūkit pasiutę. Tai ką, Kepenis, Puidokas, Ąžuolas bei kiti Seimo proto galiūnai, tik ką apsirūpinę galimybių pasais, liks kvailių vietoje?

Kada

Kada portretas
Valdžia sako laikyna. Galvokime atvirkčiai. QR koda nori amžinai įteisinti. Sekti jūmis kur buvote Nes visus skanuoja ir turi jūsų duomenys. Valdžia visada meluoja

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Atsisakyti galimybių paso Kremliaus šunaujai, antivakseriams bei visokiems maršininkams tas pats, kas iš šuns atimti kaulą. Liks protestuoti tik prieš skiepus, o tai kuo tyoliau, tuo kvailiau atrodo. Vis daugiau žmonių supranta skiepų naudą, saugantis nuo visokių epidemijų ir marų.

sporto klube

sporto klube portretas
NA VISIŠKAS IDIOTAS TAS PROFESORIUS DRAUSTI SPORTUOTI ŽMONĖMS....DEBILAS IR ŠIZOFRENIKAS...

Kauniete

Kauniete portretas
Tai politinė pandemija ir su sveikata neturi nieko bendro.

ATSAKYMAS

ATSAKYMAS portretas
SEIMO IR VYRIAUSYBĖS BEPROTNAMY....

puk

puk portretas
Kai šis virusas pasibaigs, aš vis dar norėsiu, kad kai kurie iš jūsų laikytųsi toliau nuo manęs.

to tai

to tai portretas
Deja bet nebeksime nei į Akropolis nei į kitas parduotuvės,nebereikia visa ką reiktų turime. pasikeitė požiūris.. poreikiai kiti.dekuiuz tai g.p.ipieriui.

Nuomone

Nuomone portretas
Kodel jie nereikalauja baznycioje GP

baime

baime portretas
privilegijos, dovanos

Tai

Tai portretas
Manau po 2 savaičių G pasas bus atšauktas. Tai buvo laikina priemonė. Galėsit visi bėgt laisvi į tuos savo Akropolius, išleisti sutaupytus pinigėlius. Juk kišenes plėšo. Ir baigsis pykčio priepoliai, nusiraminsite.

Tai

 Tai  portretas
Ne virusas, o zmogaus ranku sukurtas 'nuodas" žmonijai zudyti !!!!! Žemeje nera ne vieno viruso ,prie kurio atsiradimo ranku nebutu prikises Žmogus !!!!! Koks kvailys prisipazins sukures 'virusa' Žmonijai Žudyti ????

žilvinui ruciui

žilvinui ruciui portretas
pasakyk kaip tau sekasi teismai uz tavo vardo ir pavardes rasyma komentaruose

Artūras

Artūras portretas
Kodėl žmonės klauso išsigimėlių nurodymų?

Anonimas

Anonimas portretas
kazin ar lietuvos valdzia turi is PSO LEIDIMA, manipuliuoti lietuvos zmonemis?

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
dulky čiuožk į panemunės maximą , ir paaiškink kodėl ten darbuotojai nuolat kosėja

Tai

Tai portretas
Lietuva yra lydere visur tai panaikinkit ta goju pasa pirmi europoje

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
turi būti neskiepytų pasas ir kad skiepyti neppatektu į neskiepytų parduotuves ir juose neplatintu viruso ir neapkėtinėtu žmonių . Bet padaryta sistema kad žudyti žmones

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
dar kart galite isitikinti kad profesoriai ir dulkys idiotai , nusikaltėlių pasas skirtas klaidinti žmones kad juos paslapčia apkrėsti ir kad jie padėtu platinti virusą , taip pat tam kad nereiktu turistams mokėti pinigų už patikras įvažiuojant į šalis ir kad taip galima būtu įvežti virusą ir apkrėsti - žudyti žmones

Lordas

Lordas portretas
Ne bent seime dar reikalingas,gp

Lordas

Lordas  portretas
Kalba ministras ,kad GP pasiteisino,nu visiškas ,,briedas,,aplamai nevykusi priemonė jeigu kovoti prieš virusą,bet platinimui GP padėjo dar kaip

proto

proto portretas
neturėjimas

Kalnas

Kalnas portretas
Per du metus- nei vieno ,,mirtinos" ligos atvejo- artimuju, artimuju artimuju, draugu, giminiu ir t.t. t.t... Bet va nuo marmalo- yra! Laimei, ne mirtini. Kol kas. Apie ka jus cia, ponai, snekate? P.s. O kauke ministro, tai tas pats skuduras, tik kita forma susiutas :D Ka cia bandote prajuokinti?

Reziume

Reziume portretas
Akivaizdu, kad užkratą platina vakcinuotieji mutantai, turintys GP , kad galėtų visur lakstinėti ir platinti omikron. Tarsi burtų lazdele mostelėjus, vienos atmainos prapuola, o kitos atsiranda, būtent, tada kai ateina laikas " pasistiprinti" sekančia doze. Mokslininkai jau prabilo apie imuninės sistemos sutrikimus dėl badymosi.

Artūriukas

Artūriukas portretas
Nebūtų jų niekas ėmę, nebūtų naudojęsi,ignoravę jį,tai jo ir nebūtų buvę.... tačiau matome,kiek daug yra avinų.... gėda

gripas

gripas portretas
pavadintas korona ir kelnes pilnos

Eksperimentinis vajus

Eksperimentinis vajus portretas
užskiepijo anūką, išsivystė hemolizė, vėliau rankų tremoras,padidėjo vienas iš dviejų antinksčių,tuo tyrimai pasibaigė, gyvenimo prognozė be prognozės! Skiepijimąsi tęsk!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Nemeluokit bent jau viešai per TV. Kai kurios šalys net neturi ir nenaudoja jokio GP analogo (žaliojo ar pan.) šalies viduje, tai apie kokį "kol kas nėra panakinusi nė viena Europos Sąjungos valstybė" šnekate? Kaip galima panaikinti tai, kas šalies viduje net nebuvo taikoma? Koks tikslas taip klaidinti žmones?

vardas

vardas portretas
galimybiu pasas buvo kad kuo daugiau zmoniu skiepytusi. ok. Skiepas neveiksmingas pasirodo. ok Tai kam skiepytis versti? Bereikalingąi nuodyt organizmą? matyt tikrai nori išnuodyt, žūtbut suleisti nuoda reikia, nors akivaizdu, kad jis visai ne nuo koronos, o kitais tikslais sukurtas. Yla iš maišo išlindo visai. O tie tikslai yra bjaurūs, nori pasinaudoti mūsų kūnais, stipresni atlaikys, silpnesni mirs. Toks ir tikslas,

Kirminas

Kirminas portretas
Galimybių pasas buvo sukurtas Lietuvoje atsiradus alfa atmainai. Taip siekta mažinti viruso plitimą. Tada toks įrankis esą pasiteisino labiausiai.Na jai pats siauro mastymo tai bent paaiškink kodėl mes vieni pirmų pagal mirčių perviršį ir užsikrėtusiu skaičių.Gal ministro toks pandemijos valdymo planas..Savo galva mastyk nes jau nežinai ką kalbi.

Kodėl slepiama?

Kodėl slepiama? portretas
Niekaip nesuprantu, kodėl susirgęs žmogus negali sužinoti kokiu korona virusu jis serga? Keli draugai susirgo, bet omikronu ar delta jiems taip ir nebuvo atsakyta. Peršasi išvada, kad visos šių virusų atmainos yra tik makaronai ant ausų piliečiams. O tai jau ___ nusikalstama.___ Ir prievarta skiepyti tada, kai net čaplinskis pripažįsta, kad vis tiek skiepytieji serga, tai čia kas? Aš apsinuodijau vakcina savo organizmą tai nuodykitės ir jūs visi? Tokia valdžios veikėjų pozicija ir požiūris? Skubiai nutraukti galimybių pasus reikia.

L?

L? portretas
Nužmogėjimas. Jeigu susirgai tai tu ir kaltas, o tas kuris užkrėtė - nekaltas. Taip kalbantį maža nušauti. Išeitų, kad auka kalta, o ne žudikas.

kas bijo mirties —

kas bijo mirties — portretas
geriau tegu nemiršta. Sušiktą "pasą" — per bortą. Neturriu, neturėjau ir nesinaudojau ta šiukšle.

4

4 portretas
Tik pats žmogus turi spręsti dėl savo apribojimų ir izoliacijos, kas bijo to COVID, tegul ir izoliuojasi, kas bijo mirties, tegul sėdi krantinė. Kalti kas suserga, o ne kas užkrėtė, jeigu nusilpninai savo imuninę sistemą kad ji nesusitvarko su infekcijoms, tai nenaikink já kitiems dėl savo baimes, juk virš 90% žmonių pasaulyje nebuvo užsikrėtė COVID. O valdžios išviso neturi listi í žmonių sveikata, gali tik patarti žmogui kaip jam veikti kad nesusirgti, nors ir patys jie neturi jokio supratimo apie tai

to:ne

to:ne portretas
Jei proto truksta ar stipriai apsirukei tai nerasyk nesamoniu,nerodyk viesai kad totalus durnius esi.

na

na portretas
aiškiai prof. pasakė, per TV laidą korona plinta vamzdžiais toolete...taip, kad žmones dūrina...į prekybos centrus neįleisti vien dėl to, kad kuo daugiau žmonių skiepytusi...o labiausiai serga paskiepyti su aukščiausiom temperatūrom..klausiau per rūtos laidą ką sako Srioga per dažnas imuniteto aktyvavimas gali sukelti sveikatos problemų...šitas veikėjas taip garsiai irgi rėkė už skiepus...plokštelė apsvertė..mano nuomonė neperšu bet tokia kai politika kišasi į mediciną ..tai žmonės krenta negavę gydymo nuo kitų ligų. Buhalteris Dulskys negaliojančiom vakcinom pratęsė tiesiog pats galiojimo laiką...kai Maksimose maistas tampa pasenęs suverčia į lovius ir užrašo galiojimo laikas pasibaigęs..kas nori smardieną valgyt perka...čia tas pats...tik ne visi tai supranta.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Viskas, ką reikia žinoti apie "virusą" - tai iš lot. - nuodai. Nuodai - mes gauname iš aproduktų, mieto, alkoholis ir t.t. Nuodai - nėra perduodami nuo žmogaus žmogui. Tai ir yra aferos pagrindas.

VERTA DĖMESIO , SKLEISKITE VISIEMS

VERTA DĖMESIO , SKLEISKITE VISIEMS portretas
2022-01-13 Lietuvos Nepriklausomybės Akto signatarų Bronislovo Genzelio ir Zigmo Vaišvilos sp. ko...YOUTUBE

Eilinis

Eilinis portretas
Makaronų kabinimas,ir žmonių laikymas šunauja,kvailiais, ir visais tais epitetais po bobiausybes nušvilpimo.

Simonas

Simonas portretas
Spjoviau ant to jūsų gp šimtą metų man jis nereikalingas.

Čaplinas

Čaplinas portretas
Čepsius čepsi čiulpinukus

Galerijos

Daugiau straipsnių