Nyderlandų viešnamiams bus leista vėl atsidaryti nuo liepos 1-osios

Prieš tris mėnesius dėl koronaviruso pandemijos uždaryti Nyderlandų viešieji namai galės atverti savo duris nuo liepos 1 dienos, trečiadienį paskelbė vyriausybė.

Leidimas galioja „visam darbui, susijusiam su [fiziniu] kontaktu“, per spaudos konferenciją sakė ministras pirmininkas Markas Rutte (Markas Riutė).

Vyriausybė iš pradžių ketino vėl atidaryti viešnamius rugsėjo 1 dieną.

Kaip ir kirpėjai bei masažuotojai, kuriems jau leista atnaujinti veiklą, sekso paslaugų teikėjai raginami įsitikinti, kad jų klientams nepasireiškia COVID-19 simptomai.

„Visus labai pradžiugino žinia, kad pagaliau galime atsidaryti“, – pareiškė Amsterdamo raudonųjų žibintų kvartalo lytinių paslaugų teikėjų profesinės sąjungos pirmininkė Felicia Anna (Felicija Ana).

„Nebeturime pinigų“, – pridūrė ji, duodama interviu naujienų agentūrai ANP.

Vyriausybė taip pat paskelbė, kad futbolo stadionai vėl gali atverti duris sirgaliams, bet su tam tikromis sąlygomis, pavyzdžiui, kad turi būti užtikrinamas 1,5 m atstumas tarp sėdinčių žiūrovų.

Pasak ANP, ši taisyklė leis stadionams užpildyti maždaug trečdalį visų turimų vietų.

Nyderlanduose iš viso užregistruota apie 50 tūkst. užsikrėtimo koronavirusu atvejų, daugiau nei 6 tūkst. pacientų mirė.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fox

Fox portretas
Merginos ir moterys bukit atsargios (gal ir vyrai) atsinaujins prekyba zmonemis tinklai. Netikekit lengvu uzdarbiu, visada praneskit kur vykstat savo artimiesiems. Mastykit kritiskai ir nepasitikekite niekuo.

tam Blow job

tam Blow job portretas
Kad laisva valia sutiktum būti unitazu, reikia neturėti nei savigarbos, nei proto. Kita kalba apie priverstas taip šlykščiai vergauti merginas. Užuojauta moraliai žlugdomoms baltosioms vergėms...

...

... portretas
Tai jau ir Dalytė klientes priima?.. :s
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių