M. Skuodis: sausio 1 dieną tikėtinas skrydžių iš Jungtinės Karalystės atnaujinimas

  • Teksto dydis:

Susisiekimo ministras Marius Skuodis neatmeta galimybės, kad skrydžiai su Jungtine Karalyste gali būti atnaujinti nuo sausio 1 dienos.

„Pagal visą informaciją, kurią dabar turiu, yra tikrai tikėtina, kad sausio 1 diena. Deriname su kaimynais. (...) Latvija linksta atnaujinti sausio 1 dieną, estai turėtų šiandien indikuoti savo poziciją, tikrai žinau iš savo pokalbio su Lenkijos susisiekimo ministru prieš Kalėdas, jie planuoja apribojimus taikyti iki sausio 6 dienos“, – „Delfi TV“ sakė M. Skuodis.

„Tai čia deramės tarp trijų Baltijos valstybių, yra tikėtinas atnaujinimas, bet turėsime tarpusavyje dar susiderinti tarpusavio sveikatos apsaugos reikalavimus“, – pridūrė jis.

Iki Naujųjų metų yra uždrausti keleiviniai skrydžiai iš Jungtinės Karalystės. Sprendimas buvo priimtas dėl Jungtinėje Karalystėje plintančios naujos atmainos koronaviruso.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausykit

Klausykit portretas
Jus su,,dantim” PATYS maziau trinkites Po parduotuves Ziurekit kaip gaujom baltsrusai ir ukrsinieciai verciasi per siena Lietuvos IR 100% NETIKRINTI LAKSTO PO SALI!!! Va jie ir suveza Bet visi tylit!!! O DEL BEDANCIU NESIJAUDINKIT .TIK jus tokius dantis TUREKIT TAI VISKAS BUS OKAY!!!

AnI

AnI portretas
Atvykusiems paskirti viežbuti su visu aptarnavimų dviem savaitėm karantinuotis apsimokant patiems.Gana mus mulkinti .Gana mus varyti į kapus.Manau turime įvesti tvarką,o ne betvarkę.Kitaip reikės piketų.Nes mes ne bandomieji triušiai ,kad iš mūsų tyčiotusi kas tik panorėjęs.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Nuves broleris į ŠVIESŲ rytojįų KGB senelio pėdomis.Greit pavydėsit gyvieji mirusiems.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių