Psichologas J. Tilvikas pasakos apie retą psichologinį tipą – narcizą

  • Teksto dydis:

Kovo 24 d., ketvirtadienį, 18 val. Kauno apskrities viešosios  bibliotekos feisbuko paskyroje  vyks pokalbis su psichologu  Juliumi Tilviku  apie ne tokį retą psichologinį tipą – narcizą, rašoma pranešime spaudai.

Gyvename konstruojamų įvaizdžių, savivaizdžių, atvaizdų laikais. Parduodame įvaizdžius ir pelnomės iš jų, naudojamės jais kariaudami, darydami įtaką, perkurdami tikrovę. Kaip žinome iš graikų mito, narcizas yra tas, kuris gėrisi savo atspindžiu, bet yra abejingas aplinkai ir kitą mato kaip įrankį atspindžiui kurti.

Per paskaitą bus kalbama apie narcisistines asmenybes, dėmesio, perfekcionizmo vaikymąsi, santykius su tokiomis asmenybėmis šeimoje, darbe, draugaujant, jų vidinį pasaulį ir savęs suvokimą. Šiek tiek bus paliesta ir narcisizmo psichologinė kilmė – kaip tampama tikraisiais narcizais, bus aiškinama, ar gali tokios asmenybės transformuotis.

Julius Tilvikas – psichologas, lektorius, konsultantas, daugiau nei dešimtį metų dirba privačioje psichologo praktikoje, pagrindinė jo konsultavimo kryptis – psichologinė vaikystės trauma ir žmonių tarpusavio santykiai. Taip pat Julius skaito paskaitas įvairiomis psichologijos temomis, susijusiomis su emocine ir psichologine branda, ankstyvųjų gyvenimo patirčių įtaka suaugus, santykiais šeimoje. Jo tinklalaidė  „Tilviko lizdas.“

Per renginį bus fotografuojama ir / ar filmuojama, todėl informuojama, kad galite būti matomi renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, kurie gali būti paskelbti įvairiose medijos priemonėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vija

Vija portretas
Po daugelio metų supratau,kad tai tikrų tikriausia liga,žmogaus,su kuriuo man teko gyventi. Aš kaltinau save, deja....

Rožė

Rožė portretas
Tai liga.... nuo kurios daugiausia kencia narcizu artimieji.

Psichopatai sudaro apie 2% zmoniu,

Psichopatai sudaro apie 2% zmoniu, portretas
o narcizai apie puse psichopatu.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių