Kodėl vyrus taip traukia moterų krūtys?

Daugelį metų neatsakytas lieka tas pat klausimas: kodėl vyrus taip traukia moterų krūtys? Mokslininkai niekada negalėjo atsakyti šio klausimo, tačiau neurologas iškėlė teoriją, kuri turėtų daug ką paaiškinti, rašo lifeslittlemysteries.com.

Prieš kurį laiką Emory universiteto (JAV) psichiatrijos profesorius Larry Youngas teigė, jog žmonių evoliucija pažabojo senovinę neuronų grandinę, kurios pirminė paskirtis buvo stiprinti motinos ir naujagimio ryšį maitinimo krūtimi metu – dabar ši grandinė stiprina ir porų ryšį. Laikui bėgant krūtys tiko ne tik kūdikiams maitinti, tačiau ir vyrams pamaloninti.

 

 

Vyrai gali padidinti savo patrauklumą moteriai stimuliuodami jos krūtis glamonių ir sekso metu. Tam tikra prasme galima teigti, kad tokį vyrų elgesį paskatino tūkstantmečiai evoliucijos.

„ Trauka krūtims - tai smegenų sandaros efektas, brendimo metu užgimstantis heteroseksualiems vyrams. Evoliucija tokį smegenų grandinės susidarymą, dėl kurio vyrus moterų krūtys domina seksualiniame kontekste, palaimino todėl, kad jo rezultatas yra stipresnis moters ryšys su vyru. Tai yra elgesys, kuris vyrams išsivystė siekiant aktyvuoti moters motinystės ryšio grandinę“, - kalbėjo L. Youngas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha

cha portretas
todel ,kad jos skanios,tai ir patinka. ;)

Diva

Diva portretas
Patinka, nes vyrai tokių neturi.

pedofilas

pedofilas portretas
moterys aplamai sukurtos gundymui...pas viskas atrodo gundanciai...
VISI KOMENTARAI 3

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių