„SPA Vilnius SANA“ pripažintas geriausiu Rytų Europoje

Druskininkuose įsikūręs „SPA Vilnius SANA“ pripažintas geriausiu sveikatinimo paslaugas teikiančiu centru visoje Rytų Europoje. Šiandien Europos SPA asociacijos prezidentė Sigrun Lang sveikatinimo centrui įteiks kokybės sertifikatą „EUROPESPA med“. Bendrame reitinge „SPA Vilnius SANA“ yra tarp 12 geriausių Europos viešbučių ir klinikų, turinčių šiuos kokybės sertifikatus.

„Europos kokybės sertifikatas plačiau atvers duris tarptautiniam turizmui, Vakarų Europos gyventojai galės drąsiai, neabejodami teikiamų paslaugų kokybe, atvykti į Lietuvą ir jos kurortą Druskininkus. Šis tarptautinis įvertinimas padės ir lietuviams susigaudyti kol kas nereglamentuojamoje šalies gydymo mineraliniu vandeniu ir gydomuoju purvu rinkoje“, - sakė centro direktorius ir valdybos pirmininkas Valdas Trinkūnas.

„EUROPESPA med“ kokybės sertifikatas skirtas sanatorinių gydyklų kokybės vertinimui. Sertifikatą gauti norinčios įstaigos vertinamos pagal 400 kriterijų, apimančių saugumo, higienos ir infrastruktūros sritis, laikantis tarptautinių standartų ir teisės aktų. Audito metu vertinama ne tik produktų ir paslaugų kokybė, bet ir techninė baseinų bei virtuvių įranga, apgyvendinimo kokybė. „SPA Vilnius SANA“ sveikatinimo centrą ESPA įvertino 86 balais iš šimto galimų. 


Šiame straipsnyje: SPA Vilnius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius1

Saulius1 portretas
Išvis Druskininkai protingai tvarkos !

Laimonas

Laimonas portretas
Pelnytas pripazinimas :) Netikit - nuvaziuokit ir isbandykit !!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių