Besilaukianti šokėja G. Slausgalvienė tapo papuošalų modeliu

  • Teksto dydis:

Profesionali šokėja ir televizijos projektų dalyvė Gintarė Slausgalvienė, jau kitą mėnesį sūpusianti antrąjį savo ir vyro Tomo kūdikėlį, tapo papuošalų kolekcijos modeliu.

Elegantiška 31 – erių metų moteris sakė gerai besijaučianti, todėl, net ir skaičiuodama paskutines nėštumo savaites, laisvą laiką leidžianti aktyviai.

Tapti papuošalų kolekcijos, pristatytos naujai atidarytame Paliekio dvare, veidu jos paprašė kaunietė kūrėja Iveta Norbutaitė. Buvusios televizijos gelbėtojos, o dabar verslininkės Neringos Mažeikienės sesuo tikino, jog besilaukianti moteris yra tobulumo įsikūnijimas, todėl kiekvienam autoriui nėščiosios palaikymas yra ypatinga dovana.

Gintarė ir Tomas Slausgalviai jau augina pustrečių metų dukrelę Vakarę. Ką mergytė turės – broliuką ar sesutę – kol kas nežinoma.

„Leliukas slepia savo lytį, todėl nesistengiame būtinai jos sužinoti“, - sakė būsimoji mama.

Pora jau yra sugalvojusi vardus ir sūneliui, ir dukrelei.

Nors abu G. Slausgalvienės nėštumai yra skirtingi, besilaukianti moteris juos vadina draugiškais.

Kaip ir kiekviena antrąjį kūdikį turėsianti mama ji sako šįsyk esanti ramesnė bei labiau užtikrinta.

Šokėja ketina gimdyti pati, bet, jos teigimu, pirmas nėštumas jau parodė, kad viskas gali būti kitaip nei tikiesi.

„Šįsyk ir sunkiau dirbu, ir daugiau padarau. Kai kartą jau esi patyręs tą jausmą, nežinomybė nekankina“, - patikino pašnekovė.

G.Slausgalvienė pasakojo niekuomet nenešiodavusi masyvių, ryškių papuošalų. Labiausiai jai patinka sidabras, perlai ir gintaras. Moteriškų grožybių dėl netikėtai jas pačiumpančios Vakarės Gintarei kurį laiką teko atsisakyti. Į papuošalų dėžutę ji buvo padėjusi ir vyro dovanotą brangų laikrodį, ir grandinėles.

„Kažkada turėjau panteros pravardę, todėl Tomas man yra padovanojęs ne vieną juvelyrinį dirbinį su kačiukais“, - paatviravo G. Slausgalvienė.

Dabar ji kol kas renkasi nedidelius, į akis nekrintančius papuošalus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mama

mama portretas
Bus berniukas!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių