„Žalgiris“ įveikė „Bayern“ ir pateko į Eurolygos atkrintamąsias!

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgio“ krepšininkai paskutiniame Eurolygos ture užsitikrino vietą tarp aštuonių geriausių Eurolygos komandų. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 83:80 (19:18, 15:20, 17:9, 32:33) įveikė Miuncheno „Bayern“ ekipą.

Iškart po pergale pasibaigusio susitikimo Kauno „Žalgirio“ klubas pradėjo prekybą bilietais į ketvirtfinalio rungtynes Kaune. Juos įsigyti galima paspaudus čia.

Aštuoniais taškais iš eilės dvikovą Miunchene pradėjo Rolandas Šmitas, o du baudų metimus realizavo Isaiah Tayloras – 10:10. R.Šmitas pelnė dar keturis taškus iš eilės, du taškus nuo baudų metimo linijos pridėjo Lukas Lekavičius, o Ignas Brazdeikis taikliai metė iš toli – 19:18.

Tolimu metimu pasižymėjo Tomas Dimša, Arnas Butkevičius sumetė du baudų metimus,  dvitaškius įmetė L.Lekavičius ir Edgaras Ulanovas, o Laurynas Birutis pridėjo keturis taškus – 32:29. Tiesa, per beveik keturias likusias minutes kauniečiams vos du taškus pelnė L.Lekavičius, o atėjus pertraukai jau teko vytis varžovus – 34:38.

R.Šmitas iškart po pertraukos smeigė tritaškį, A.Butkevičius ir I.Tayloras taškus rinko nuo baudų metimo linijos, o I.Brazdeikis, E.Ulanovas ir L.Lekavičius pataikė po dvitaškį – 46:40. L.Birutis pataikė vieną baudos metimą, o kėlinį taikliais dvitaškiais užbaigė T.Dimša ir I.Brazdeikis – 51:47.

I.Tayloras sumetė du baudų metimus, T.Dimša pataikė tritaškį iš kampo ir realizavo abu baudų metimus, o E.Ulanovas surengė sėkmingą reidą po krepšiu – 60:58. Greitą ataką dvitaškiu užbaigė L.Birutis, o L.Lekavičius surinko septynis taškus iš eilės – 69:65. E.Ulanovas pataikė vidutinio nuotolio metimą ir realizavo du baudų metimus, nelengvą metimą iš po krepšio įmetė I.Brazdeikis, L.Lekavičius smeigė tritaškį, R.Šmitas įmetė baudos metimą, po du realizavo L.Lekavičius ir E.Ulanovas, o nuo paskutinės varžovų atakos apsiginti sugebėję kauniečiai žengė į kitą etapą – 83:80.

„Žalgiris“: L.Lekavičius 20, R.Šmitas 16, E.Ulanovas 12, T.Dimša 10, I.Brazdeikis 9, L.Birutis 7, I.Tayloras 5, A.Butkevičius 4 (9 atk. kam., 6 rez. perd.), K.Hayesas 0, A.Polonara 0, K.Lukošiūnas 0.

„Bayern“: C.Waldenas 14, A.Obstas 12, V.Lučičius 10.



NAUJAUSI KOMENTARAI

negi ULANOVAS ž v a i r y s ? ,kuris

negi ULANOVAS ž v a i r y s ? ,kuris portretas
ne pirmą kartą kamuolį p a s u o j a varžovui, o šis-- nubaudžia t r i t a š k i u.

ups

ups portretas
Maksvytį norėjot keisti pamenu,ištempė vidutiniokus į ketvirtfinalį,sveikinimai su gerų sezonų...

Rimas

Rimas portretas
Ulanovas tikrai ne Eurolygos lygio žaidėjas...Nugalėtojai neteisiami, bet Maksvyčio rotacija vakar dienos rungtynėse vertė suabejoti jo kaip trenerio kompetencija. Ir ne tik vakar. Leisti Lukošiūną į aikštelę ir dar tiek pralaikyti- nevykęs eksperimentas. Galima pasidžiaugti mūsų lietuviais žaidėjais,nes jie ištraukė, o legionieriai, išskyrus Šmitą ir Taylorą, grybą pjovė. Hayes tai iš vis tuščia vieta... Svarbiausia, pergalė. Sveikinu!!! Sėkmės atkrintamosiose!
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių