V. Šeškaus taikinyje – buvęs LKL MVP

Jonavos „CBet“ sudėtį projektuojantis Virginijus Šeškus nusitaikė į dar vieną žinomą vardą Lietuvoje.

Tinklalapio BasketNews žiniomis, Jonavos klubas pateikė pasiūlymą Juanui Palaciosui, kuris 2013-2014 m. sezone atstovaudamas tuometiniam Vilniaus „Lietuvos rytui“ tapo LKL MVP.

Tada jo statistika vietiniame fronte siekė 14,4 taško, 6,7 atkovoto kamuolio, 2,1 rezultatyvaus perdavimo ir 19,3 naudingumo balo.

Tinklalapis BasketNews antradienį skelbė, jog Šeškus taip pat taikosi į dešimtmetį Kauno „Žalgiriui“ priklausiusį Siimą-Sanderį Venę, kuris savaitgalį oficialiai nutraukė kontraktą su Ispanijos klubu.

Palaciosas pirmoje 2017-2018 m. sezono pusėje žaidė Klaipėdos „Neptūne“, bet prieš Naujuosius metus paliko klubą dėl uostamiesčio ekipą užklupusių finansinių sunkumų ir persikėlė į Stambulo „Bešiktaš“.

36-erių kolumbietis birželio pabaigoje skambia nata užbaigė pirmenybes Kolumbijoje, kai su Barankilijos „Titanes“ laimėjo čempionų titulą.

Puolėjas čempionate fiksavo 12,6 taško, 9,7 atkovoto kamuolio, 3,6 rezultatyvaus perdavimo bei 16,9 naudingumo balo vidurkius.

FIBA Amerikos Čempionų lygoje jis per šešerias rungtynes rinko po 14,8 taško, 7,5 atkovoto kamuolio ir 2,7 rezultatyvaus perdavimo.

„CBet“ yra susitarusi su Evaldu Šauliu ir Justinu Ramanausku, komandos treniruotėse taip pat pluša Edvinas Šeškus ir Artūras Valeika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių