„Neptūnas“ pradeda bendradarbiavimą su Neringos savivaldybe

Klaipėdos „Neptūnas“ pradėjo bendradarbiavimą su ką tik 58-ąjį gimtadienį atšventusia Neringos savivaldybe, praneša bcneptunas.lt.

„Šiais metais savo komandoje turime nidiškį Tada Sedekerskį, tad labai džiaugiamės, kad pavyko susiderinti bendradarbiavimą ir su Neringos savivaldybe, – apie naujuosius partnerius kalbėjo „Neptūno“ direktorius Vilius Sukonas. – Šia partneryste norime parodyti, kad mums svarbus ne tik Klaipėdos miestas, bet ir regionas: jo sportininkai bei sporto sirgaliai.“

Jau anksčiau klubas pradėjo bendradarbiavimą su „Neringos“ gimnazija, kurioje mokėsi „Neptūno“ žaidėjas Tadas Sedekerskis. Jis, kartu su klubo vadovybe, apsilankė savo buvusioje mokykloje, susitiko su mokiniais bei mokytojais ir jiems papasakojo apie savo sportininko kelią. Taip pat mokinius pakvietė į „Neptūno“ rungtynes.

„Neringos savivaldybė telkia didžiules pastangas plėtodama sporto infrastruktūrą, skatindama laisvalaikį leisti aktyviai ir sveikai, – kalbėjo Neringos savivaldybės administracijos direktorius Egidijus Šakalys. – Tikime, kad Neringos ir „Neptūno“ buvimas greta dar labiau stiprins gražiausio Baltijos pajūrio kurorto įvaizdį tarp Klaipėdos regiono gyventojų, atkreips dėmesį į gamtos išteklių gausą bei jų pritaikymą aktyviam laisvalaikiui. O neringiškius paskatins dar labiau domėtis krepšiniu bei palaikyti Klaipėdos miesto komandą“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių