Jaunųjų stipruolių pergalės

Marijampolėje vykusiame tarptautiniame jaunučių sunkiosios atletikos turnyre pergales šventė klaipėdiečiai Aleksandras Pavlovas ir Evaldas Pupalis.

A.Pavlovas, rungtyniavęs svorio iki 50 kg grupėje, rovimo veiksmu įveikė 48 kg, o stūmimo – 59 kg štangą. Klaipėdietis, pagerinęs asmeninius rekordus, buvo nepralenkiamas savo grupėje.

Svorio iki 56 kg grupėje aukščiausius prizininkų pakylos laiptelius užėmė Broniaus Vyšniausko auklėtiniai. Pirmąją vietą užėmęs E.Pupalis išrovė 63 kg, išstūmė 84 kg štangą. Dviem veiksmais surinkęs 147 kg sumą, jis 5 kg aplenkė komandos draugą Donatą Deveikį.

E.Pupaliui trūko 2 taškų iki absoliutaus turnyro nugalėtojo vardo, kurį paveržė telšiškis Vilius Rubinas.

Trečią vietą užėmęs Viktoras Panovas (iki 69 kg) rovimo veiksmu įveikė 62 kg, stūmimo – 74 kg štangą.

Klaipėdos komandos treneris B.Vyšniauskas pasidžiaugė, kad turnyras Marijampolėje buvo puiki proga patikrinti jėgas prieš tarptautinį turnyrą Slovakijos Košicės mieste, vyksiantį kovo 5–7 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mono

mono portretas
mano sunus irgi jaunuciu varzybose vis dalyvauja. Bet va kartais tai vaikas tikrai sunkiai dirba, treniruojasi, tai matau, kad ir stresuoja, ir siaip sunku ta energija islaikyti. Pergales reikalauja nezmoniskai daug jegu ir nervu. Tai as jau jam ir vitaminus visokius kisu, ir Tonussan toki, kad energijos ir zvalumo nuolat nestigtu perku. Jetau, jetau.. sunkus darbas tas sportas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių