Postų neteks per šimtą politinio pasitikėjimo tarnautojų

Keičiantis Vyriausybėms postų neteks daugiau kaip šimtas Ministro pirmininko tarnyboje ir ministerijose dirbančių politinio pasitikėjimo tarnautojų.

Kaip rašo dienraštis „Lietuvos žinios“, Ministro pirmininko tarnyboje paskutines darbo dienas skaičiuoja 18 politinio pasitikėjimo tarnautojų - ministro pirmininko kanclerio pirmoji pavaduotoja, premjero sekretoriato vadovė, dviejų departamentų direktoriai, 11 premjero patarėjų, du padėjėjai ir atstovė spaudai. Ūkio, Krašto apsaugos, Socialinės apsaugos ir darbo, Vidaus reikalų ministerijose viceministrų, ministrų patarėjų ir padėjėjų postų neteks po 8 politinio pasitikėjimo tarnautojus, Sveikatos apsaugos, Švietimo ir mokslo ministerijose kėdes užleis 5 viceministrai ir 9 ministrų patarėjai. Užsienio reikalų ministerijoje šiuo metu dirba 4 ministro patarėjai ir 2 viceministrai.

Keičiantis žemės ūkio, teisingumo, kultūros ir aplinkos ministrams su postais kiekvienoje šių ministerijų atsisveikins po 6 politinio pasitikėjimo tarnautojus. Susisiekimo ir Energetikos ministerijose turimų pareigų neteks po 5 tarnautojus. Mažiausiai politinio pasitikėjimo tarnautojų dirba Finansų ministerijoje - trys viceministrai ir ministrės patarėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
yra natūralu, į tuos postus bus skiriami savi, todėl nieko keisto čia nėra. Po 4 metų vėl bus skiriami kiti, gal per 4 metus atsiras tikrai stipri partija, be juodųjų technologijų, neužteršta komunistais ir kitokiomis atliekomis.

TO 1

TO 1 portretas
TAI KĄ,SKAITAI,KAD KONSERVANTŲ GAUJA SU KLOUNAIS YRA NE tarša LIETUVOS.

manau

manau portretas
blogesnių,lodireškesnių veltėdžių,nei buvo nepaskirs ir paskirs mažiau,nes mažins karoliukų skaičių.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių