Skelbiama, kad A. Lukašenka atgabentas į ligoninę

Vakarų nepripažįstamas Baltarusijos vadovas Aliaksandras Lukašenka lankėsi ligoninėje, praneša „Unian“ remdamasi stebėtojų grupės „Belaruski Hajun“ informacija.

Teigiama, kad gegužės 13 d. apie 19 val. A. Lukašenka atvyko į Respublikinį klinikinį medicinos centrą, esantį ant Drozdų rezervuaro kranto netoli Minsko.

Anot stebėtojų grupės, prezidento kortežo atvykimo metu privažiavimai prie ligoninės buvo uždaryti, o pakelėse stovėjo saugumo pajėgos.

„Belaruski Hajun“ tviteryje paskelbė, kad kortežas iš medicinos centro išvyko apie 21 val., o apie 21:20 sustojo Astrašyckio miestelyje.

Gandai apie prastėjančią A. Lukašenkos sveikatą pradėjo plisti po jo apsilankymo gegužės 9 d. parade Maskvoje. Teigta, kad jis sunkiai paėjo, o iškart po parado greitai išvyko į Baltarusiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ko čia džiaugiatės,dundukai,

Ko čia džiaugiatės,dundukai, portretas
Tarakonas žinoma niekšas,tačiau vietoje jo atsiras putinoido pimpačiulpys ir tad turėsim fašistinius kaZapus prie savo sienos

putleris

putleris portretas
pavaisino,nes tas neivykde jo reikalavimu,by turi buti ru sudety ir jokia svietka nepades nes ji uz tai .

To V

To V portretas
Tai būdinga diktatūroms. Diktatorių mirties visada laukiama. Ar kad atsikratyti, ar kad jų vietą užimti. Ir tai pzvojingas momentas, jei dar nėra paveldėtojo. Turkmenbaši mirtis buvo paviešinta liaudžiai tik po kelių savaičių.
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių