Kremlius sako nežinojęs, kad A. Lukašenka persirgo COVID-19

Kremlius iki antradienio nežinojo, kad Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka persirgo koronavirusine infekcija, ir nebuvo apie tai informuotas, bet visi kontaktų su juo turėję rusų valdininkai yra sveiki, pareiškė Rusijos prezidento atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas.

„Ne, mes neturime jokios informacijos, anksčiau nesame apie tai girdėję ir negavome jokios informacijos, kad Aleksandras Grigorjevičius sirgo koronavirusine infekcija“, – sakė D. Peskovas žurnalistams. 

Pirmadienį A. Lukašenka pareiškė, kad sirgo koronavirusine infekcija COVID-19, bet jam esą pasireiškė besimptomė infekcijos forma.

„Bet kokiu atveju, visi rusai, su kuriais jis bendravo, gyvi ir sveiki, viskas gerai“, – sakė Kremliaus atstovas. 

Antradienį D. Peskovas naujienų agentūrai „Interfax“ sakė, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas neturi sveikatos problemų.  

„Dėl mūsų prezidento – jau vakar sakėme, kad jam viskas gerai, sveikata gera, kaip matote, jis aktyviai dirba“, – sakė D. Peskovas. 

Anot jo, valstybės vadovui toliau atliekami testai koronavirusui nustatyti. 

„Esant reikalui, vykdant gydytojų rekomendacijas, jam, žinoma, atliekami tyrimai“, – sakė D. Peskovas.  

Rusijos ir Baltarusijos prezidentai buvo asmeniškai susitikę birželio 30 dieną Rževo mieste, kur buvo atidengtas paminklas sovietų kariui. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Batia, \\\\\.../////

Batia,   \\\\\...///// portretas
Kažin ar jis iš vis sirgo.Abejoju ir ar Anglijos premjeras, litvakas Bhorisas sirgo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių